Mijn Communities
Help

Wijziging tarief bankkoppeling per 01-01-2022

door Arnold Westra (Bijgewerkt ‎30-10-2021 16:49 door Arnold Westra VISMA )

Graag informeren wij u over wijzigingen aangaande de Banking-services in Visma eAccounting.

Als een van de eerste softwareleveranciers biedt Visma Software, in samenwerking met de banken Rabobank, ING, ABN AMRO, Bunq en Triodos, sinds 2010 de directe bankkoppeling aan. Veel klanten maken sindsdien gebruik van deze koppeling waarmee alle zakelijke bankrekeningen zijn gekoppeld met de administratie. Met de komst van PSD2 en nieuwe technologische mogelijkheden neemt Visma Software een volgende stap. Wij zijn trots om te kunnen vermelden dat wij onze klanten vanaf nu de premium bankkoppelingen kunnen aanbieden. 

 

Naast de premium bankkoppeling met de Rabobank, ING, ABN AMRO, Triodos en Bunq wil Visma ook koppelingen met andere banken realiseren. Deze koppelingen zullen gebaseerd zijn op de Europese PSD2-wetgeving. Op dit moment werkt Visma Software aan het verkrijgen van een eigen PSD2-licentie van De Nederlandsche Bank waarmee we in theorie iedere Europese bank kunnen koppelen met de administraties in AccountView, Visma eAccounting, Visma.net en Davilex.

 

Wijziging per 1 januari 2022

Vanwege onze investeringen in bovenstaande zullen wij de bankkoppeling per 1 januari 2022 in rekening brengen. Het tarief voor de premium bankkoppeling zal vanaf die datum €1,75 per maand per gekoppeld rekeningnummer zijn.

Heeft u vragen?  Raadpleeg eerst onze FAQ.  Daar kunt u de veelgestelde vragen terugvinden.

Staat u vraag er niet tussen? Wij staan op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur voor u klaar. We zijn telefonisch bereikbaar via 020-262 6926, of via support.eaccounting@visma.com.