Mijn Communities
Help

Nieuw in oktober: verhoog uw productiviteit

door Tamara Jonkers (Bijgewerkt ‎09-11-2022 16:53 door Tamara Jonkers VISMA )

De afgelopen maand zijn er weer diverse updates geweest die de prestaties van uw software verbeteren. Zo lanceerden we begin oktober de nieuwe betaalservice. Inmiddels hebben gebruikers aangegeven dat ze zeer tevreden zijn met de verbeteringen en dat ze met de nieuwe betaalservice beter en sneller kunnen werken. 

 

Andere updates in oktober zorgen ervoor dat u uw klanten beter kunt helpen en dat u zelf nog sneller en efficiënter kunt werken. 

 

 • Eenvoudiger inkooporders maken
  U wilt uw tijd besteden aan belangrijke taken. Diverse verbeteringen bij het maken van inkooporders zorgen dat dit eenvoudiger is geworden zodat u hier minder tijd aan kwijt bent.

 • Toon de beschikbare hoeveelheid van een voorraadartikel
  In het venster Inkooporders (in het onderste gedeelte) kunt u direct zien hoeveel artikelen er nog beschikbaar zijn. 

 • Nieuw veld beschikbaar voor alternatieve beschrijving
  Wilt u op de inkooporder ook het artikelnummer van de leverancier laten zien? Dit is nu mogelijk doordat er in de lay-out voor Inkooporders een veld is toegevoegd voor alternatieve beschrijvingen.

 

 • Verbetering in historische aansluiting voor de rekening Te ontvangen inkoopfacturen
  Om het eenvoudiger te maken achteraf een aansluiting te maken voor de rekening Te ontvangen inkoopfacturen is een nieuw filter toegevoegd Overzicht inkoopontvangsten (reservering) en Gegevens inkoopontvangsten (reservering). Voor het uitvoeren van het rapport kan een filter op periode worden gemaakt, waarmee een betere historische aansluiting gemaakt kan worden.

Verbeteringen voor efficiënt voorraadbeheer

Om de logistieke en financiële aspecten van de gehele supply chain steeds verder met elkaar te verbinden, verbeteren we continu inkoop, voorraadbeheer, verkoop en verzending. Dankzij de open API kunnen geavanceerde (logistieke) oplossingen relatief eenvoudig worden geïntegreerd met de financiële software. Een mooie manier om uw concurrentievermogen verder te vergroten.

 

 • Partij-/serienummer beschikbaar in het Inventory API-eindpoint
  Het is nu voor onze integratiepartners mogelijk om het partij-/serienummer in het Inventory/Receipt API-eindpoint te krijgen. Hierdoor kunnen er nog betere en functionelere integraties rondom voorraadbeheer worden gemaakt. 

 

 • Beter overzicht in overzichtsrapport van historische voorraadwaardering
  In het overzichtsrapport worden nu alle artikelen weergegeven die een voorraadwaarde hebben voor de specifieke periode, in plaats van alleen artikelen met een verandering in voorraadwaarde gedurende de geselecteerde periode. Dit zorgt voor een beter en consistenter overzicht van artikelen.

Efficiënter werken dankzij automatisering

Het automatiseren van financiële rapportage en planning zorgt dat u efficiënter kunt werken. U bent niet langer veel tijd kwijt aan het doen van repeterende handmatige handelingen, maar kunt uw tijd nu besteden aan zaken die uw aandacht goed kunnen gebruiken. In oktober voerden we daarom de volgende verbeteringen uit:

 

 • Tegenboeken van debetcorrecties
  Om de accountant tijd te besparen, kunnen debetcorrecties voortaan worden teruggeboekt in het venster Inkoopfacturen. Bij het tegenboeken van debetcorrecties wordt een kopie gemaakt van het document met het type debetcorrectie.

  Voor de Nederlandse markt is de 'G-rekening' nu ook beschikbaar voor debetcorrecties. U hoeft dus niet langer te werken met een workaround om dit soort creditnota's te kunnen registreren.

 

 • Vestiging beschikbaar in regels voor banktransacties
  In het venster Regels voor banktransacties is een nieuw veld toegevoegd voor 'Vestiging'. Dit verbetert de geautomatiseerde verwerking van transacties.

 

 • Geautomatiseerde opname van bankkosten, voorzieningen en rentekosten
  Om de verwerking van bankkosten, voorzieningen en rente te automatiseren, hebben we de optie 'naam van bank gebruiken' toegevoegd in het venster Regels voor banktransacties. Dit is weer een stap in de richting van meer automatische verwerking van bankafschriften.

 

 • Verbeteringen in het venster met Historie banktransacties
  In het venster Historie banktransacties hebben we twee kolommen toegevoegd: Naam en Rekening. Deze aanvullende informatie geeft de accountant meer controle over het juiste bankrekeningnummer en de bijbehorende naam.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van verbeteringen en handige updates? Door u te abonneren op de nieuwsrubriek van de community ontvangt u bij nieuw geplaatste berichten een e-mailbericht.

1 Opmerking