Mijn Communities
Help

Nieuw opmerkingen venster in Approval

door Jim Zwetsloot

Vanaf heden is het nieuwe opmerkingen venster voor alle Approval gebruikers beschikbaar.

 

  • Dit nieuwe venster maakt het mogelijk om de opmerkingen in alle tabbladen te kunnen bekijken waaronder de documenteditor. Dit maakt het makkelijker om tijdens het bewerken van een document de opmerkingen van de taak in te zien.  
  • De opmerkingen zien er moderner uit en laten bijvoorbeeld de profielfoto van de gebruiker zien indien deze is toegevoegd in Visma Connect. In andere gevallen worden de initialen van de gebruiker weergegeven.
  • Het opmerkingen venster wordt standaard geopend en blijft geopend wanneer u naar een volgende taak gaat. Indien gewenst kunt het venster ook sluiten.

 

opmerkingen vnf.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de toekomst zullen in het opmerkingen venster naar alle waarschijnlijkheid meer gegevens worden weergegeven, bijvoorbeeld de documentgegevens.

 

Vanaf heden worden release notes met betrekking tot nieuwe functionaliteit zoals deze tevens weergegeven in het online Help Centre wat u vindt door rechtsboven op het vraagteken te klikken. Klik vervolgens op Online help > News. Zo blijft u altijd op de hoogte.

 

Mocht u feedback hebben over deze nieuwe functionaliteit of een ander onderdeel binnen Visma.net Approval dan kunt u dit gemakkelijk zelf doorgeven door rechtsboven in het scherm op het duim symbool te klikken. Uw feedback komt dan direct bij het Approval team terecht.

 

duim.png