Mijn Communities
Help

Nieuwe gebruikersinterface in Approval

door Jim Zwetsloot (Bijgewerkt ‎21-06-2023 16:12 door Jim Zwetsloot VISMA )

Vanaf eind juni starten we met het gefaseerd uitrollen van een nieuwe gebruikersinterface. Het werken met taken in Visma.net Approval wordt hierdoor een stuk makkelijker. Met de nieuwe gebruikersinterface kunnen gebruikers taken sneller goedkeuren of afwijzen. De functies in de gebruikersinterface zijn ongewijzigd, maar de manier waarop ze worden gepresenteerd is verbeterd.

 

Op dit moment is de informatie die goedkeurders nodig hebben niet altijd goed terug te vinden omdat deze op meerdere tabbladen wordt weergegeven of omdat de gebruiker op meerdere knoppen moet klikken.

 

Modularview.png

 

In de nieuwe gebruikersinterface hebben we alle informatie samengevoegd in één weergave. Zo kun je als goedkeurder  straks je taken sneller en efficiënter verwerken. Je hoeft nog maar één venster te openen om in één oogopslag de workflowgegevens, de documentdetails, de notities en opmerkingen, de documentviewer en de documenteditor te kunnen raadplegen. 

 

Modularview3.png

 

Je kunt de weergave aanpassen door de posities van de modules te verbergen of te wijzigen via de iconen rechtsboven in het scherm. De weergave wordt vervolgens opgeslagen als standaardweergave.

 

Modularview2.png

 

De nieuwe weergave is ook beschikbaar in Mijn geschiedenis, het Procesoverzicht en het Documentoverzicht

 

Modularview4.png

 

In een latere versie zullen nog meer verbeteringen worden doorgevoerd zoals het aanpassen van de venstergrootte, het loskoppelen van de documentviewer, automatische aanpassing van de venstergrootte op basis van de schermgrootte en verschillende standaardweergaven. 

 

Meer informatie vind je binnenkort in het Online Help Centre van Visma.net Approval. Klik hiervoor rechtsboven op het vraagteken en vervolgens op Online help > What's new?.

2022-01-20 08_53_49-Window.png

1 Opmerking