Mijn Communities
Help

Workflowgegevens vernieuwd in Visma.net Approval

door Jim Zwetsloot

In de komende weken krijg je toegang tot ons nieuwe Workflowgegevens-venster.

 

Dit nieuwe venster Workflowgegevens- vervangt de oude Workflowgegevens die via een apart tabblad opgevraagd kon worden. Het nieuwe venster Workflowgegevens bevat niet alleen een nieuwe weergave van het goedkeuringsproces, maar ook nieuwe functionaliteit. Naast een visuele weergave van de stappen in het goedkeuringsproces van het document, zie je nu ook duidelijker welke goedkeurder(s) het document op dat moment ter goedkeuring hebben. 

Onderaan het venster vind je de workflow-geschiedenis, waar je precies kunt zien welke acties door welke gebruiker zijn ondernomen tijdens het goedkeuringsproces.

2022-10-12 15_27_20-Approval _ Visma.net.png

Tevens hebben we nog enkele nieuwe functies toegevoegd. 


In Mijn taken kan je nu zien waarom een ​​taak aan jou is toegewezen indien je normaal geen goedkeurder bent voor deze taak. Met een tweetal nieuwe iconen kan je zien of een taak is toegewezen omdat je een vervanger bent en/ of omdat deze naar je is doorgestuurd om te controleren, of opnieuw is toegewezen door de systeembeheerder.

2022-10-12 16_03_25-Er is een document met je gedeeld_ ‘Change price in VON procedure‘ - jim.zwetslo.png

Verder kun je in de Taakgegevens nu de reden zien waarom je wordt gevraagd om een ​​document opnieuw goed te keuren indien je het document al eerder hebt beoordeeld. Wanneer de taakgegevens geopend zijn, zie je (indien van toepassing) naast de knop goedkeuren een icoon. Door met de muis op het icoon te gaan staan, wordt een melding weergegeven waarin uitgelegd wordt waarom je de taak opnieuw ontvangt.

2022-10-12 16_11_23-Window.png

Meer informatie vindt u in het Online Help Centre van Approval. Dit vind je door rechtsboven op het vraagteken te klikken. Klik vervolgens op Online help > What's new?.

2022-01-20 08_53_49-Window.png

 

 

2 Opmerkingen