Mijn Communities
Help

Goedkeuring van inkoopfacturen en btw-aangiftes in samenwerking met Visma eAccounting Factureren

door Jim Zwetsloot (Bijgewerkt ‎09-01-2024 15:15 door Jim Zwetsloot VISMA )

Het is nu mogelijk om inkoopfacturen en btw-aangiftes ter goedkeuring aan te bieden aan klanten die werken met Visma eAccounting Factureren. De functionaliteit is gelijk aan de goedkeuringsflow zoals deze nu al aanwezig is in een samenwerking met Visma eAccounting Pro en Standaard. De uitzondering hier is dat de klant in de Factureren-versie geen bewerkingsrechten heeft.


Als kantoor kan je de functionaliteit eenvoudig activeren via Instellingen - Bedrijf - Boekhouding - Goedkeuringsinstellingen.

Nieuwe Goedkeuring van inkoopfacturen en BTWaangiftes.png

Vervolgens krijgt de klant het venster Goedkeuring beschikbaar in Visma eAccounting. Hier zijn de inkoopfacturen en btw-aangifte te vinden die ter goedkeuring aangeboden zijn aan de klant.

Nieuwe Goedkeuring van inkoopfacturen en BTWaangiftes2.png

De klant kan via de actieknop de factuur of btw-aangifte direct goedkeuren of afkeuren of deze kan geopend worden voor meer details. De klant heeft geen rechten om de factuur en/of btw-aangifte te bewerken.

Nieuwe Goedkeuring van inkoopfacturen en BTWaangiftes3.png

Het goedkeuren van inkoopfacturen en btw-aangiftes is ook mogelijk in beide versies (Android en iOS) van de eAccounting app.

16 Opmerkingen