Mijn Communities
Help

Het venster declaraties in Advisor is vernieuwd

door Jim Zwetsloot

Wij hebben het venster Declaraties in een nieuw jasje gestoken. Het venster is nu in dezelfde stijl opgemaakt als de andere vensters in Advisor. Tevens hebben we de functionaliteit en het gebruiksgemak verbeterd. 

 

Zo is het nu mogelijk om snel te filteren op bijvoorbeeld het klantnummer, de klantnaam en de accountmanager. Ook kan je middels een checkbox eenvoudig aangeven of je een declaratie (later) wilt declareren.  Verder is er een nieuw icoon beschikbaar om het declaratievoorstel direct aan te maken. Ook kan je meerdere declaraties tegelijk selecteren en declareren; de aantallen hiervan worden weergegeven achter de opties.

Declaraties.png

Met de tab ‘Declaratievoorstel’ zal het verwerken van declaraties een stuk sneller gaan. De declaratie kan nu direct worden goedgekeurd door deze te markeren. Ook zijn er iconen beschikbaar om de declaratie direct te kunnen verwijderen of over te brengen naar bijvoorbeeld eAccounting. Tevens zijn de acties overbrengen, verwijderen en goedkeuren in een keer toe te passen op de volledige lijst met declaraties.

Declaraties 2.png

Wanneer een notitie aanwezig is zie je dat nu ook makkelijk door het notitie-icoon (blad met een pen). Ook wordt er door middel van een oranje uitroepteken duidelijk aangegeven wanneer het nog niet mogelijk is om een declaratie te verwerken. Door met de muis over het icoon heen te gaan is af te lezen wat de reden hiervan is.

Declaraties 3.png

Ook kan je nu eenvoudig navigeren tussen de declaratievoorstellen en de declaratiespecificatie door de specificatie slechts gedeeltelijk te openen.

Declaraties 4.png

Veel van de actieknoppen zijn vervangen door iconen. Dit is onder andere het geval voor het deel later declareren, verwijderen van de declaratie, overbrengen van de declaratie, goedkeuren van de declaratie, printen en het verwijderen/toevoegen van declaratietekst. Tevens kan je de declaratiedetails in- of uitklappen.

Declaraties 5.png