Mijn Communities
Help

Melding bij IBAN-wijzigingen

door Jim Zwetsloot

Wij doen er alles aan om jouw financiële gegevens te beschermen. Daarom sturen we je vanaf nu een e-mail  wanneer je het IBAN-nummer van een crediteur of een bankboek wijzigt. Op deze manier kan je de gewijzigde gegevens controleren en vaststellen dat je deze wijziging daadwerkelijk hebt gedaan in eAccounting. Na een wijziging sturen we je de volgende 24 uur niet opnieuw een e-mail om zo de hoeveelheid mails te beperken. 

Melding bij IBAN-wijzigingen.png

Waarom doen we dit?

De melding dient als een beveiligingswaarschuwing waardoor je onmiddellijk op de hoogte gesteld wordt van een wijziging, zodat je snel kan reageren in het geval van een ongeautoriseerde aanpassing. De melding helpt ook om een eventuele foute of onbedoelde wijziging te herkennen waardoor deze snel ongedaan gemaakt kan worden. Als je de wijziging herkent en deze is correct, hoef je geen verdere actie te ondernemen. Deze functionaliteit is vergelijkbaar met de e-mail die je ontvangt wanneer je je wachtwoord wijzigt.  

 

Ook hebben we het rapport Gebruikershistorie uitgebreid door een wijziging van het IBAN-nummer bij de crediteur op te nemen in de log. Een wijziging van het IBAN-nummer in het bankboek was al aanwezig in de gebruikershistorie.