Mijn Communities
Help

Testers automatische-incassomodule gezocht!

door Jim Zwetsloot

Goed nieuws! Het moment dat we de pilotfase kunnen lanceren komt steeds dichterbij en we zijn op zoek naar jou om deel uit te maken van dit avontuur. Dit biedt je de kans om als een van de allereersten de nieuwe functionaliteit van onze module te testen en ons te helpen bij de laatste finetuning.

 

Bij voorkeur heb je binnenkort incasso-opdrachten op de planning staan, ben je al vertrouwd met automatische incasso en wil je graag overstappen naar de automatische-incassomodule van eAccounting. Of wellicht moet je nog beginnen met het incasseren van jouw verkoopfacturen. Houd er rekening mee dat er in dat geval enkele voorbereidingen nodig zijn met jouw bank en debiteuren.

 

Om deel te nemen aan de pilot vragen we je het volgende aanmeldingsformulier in te vullen. Op basis van de antwoorden op het formulier en het aantal aanmeldingen maken we een selectie van kandidaten. Zodra onze pilotfase van start gaat, nemen we contact met je op en voorzien we je van alle benodigde informatie. Samen bouwen we aan de toekomst van eAccounting! Doe vandaag nog mee en help ons jouw ervaring te verbeteren.