Mijn Communities
Help

Wijziging aangaande directe bankkoppeling in Visma eAccounting - FAQ

door Bob Huisman
Graag informeren wij u over wijzigingen aangaande de Banking-services in Visma eAccounting.
Als een van de eerste softwareleveranciers biedt Visma Software, in samenwerking met de banken Rabobank, ING, ABN AMRO, Bunq en Triodos, sinds 2010 de directe bankkoppeling aan. Veel klanten maken sindsdien gebruik van deze koppeling waarmee alle zakelijke bankrekeningen zijn gekoppeld met de administratie. Met de komst van PSD2 en nieuwe technologische mogelijkheden neemt Visma Software een volgende stap. Wij zijn trots om te kunnen vermelden dat wij onze klanten vanaf nu de premium bankkoppelingen kunnen aanbieden. 
 
Naast de premium bankkoppeling met de Rabobank, ING, ABN AMRO, Triodos en Bunq wil Visma ook koppelingen met andere banken realiseren. Deze koppelingen zullen gebaseerd zijn op de Europese PSD2-wetgeving. Op dit moment werkt Visma Software aan het verkrijgen van een eigen PSD2-licentie van De Nederlandsche Bank waarmee we in theorie iedere Europese bank kunnen koppelen met de administraties in AccountView, Visma eAccounting, Visma.net en Davilex.
 
Wijziging per 1 januari 2022
Vanwege onze investeringen in bovenstaande zullen wij de bankkoppeling per 1 januari 2022 in rekening brengen. Het tarief voor de premium bankkoppeling zal vanaf die datum €1,75 per maand per gekoppeld rekeningnummer zijn.
 
Heeft u vragen? 
Op onze website vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
 
Staat uw vraag er niet tussen? Wij staan op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-262 6926 en accountancy.eaccounting@visma.com.