annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

50 år, men aldrig set yngre ud!

af Anonymous (Opdateret ‎15-07-2019 11:00 af Thor Lundehoj VISMA )

Vores løsninger har efterhånden mere end 150 millioner lønsedler bag sig, hvilket betyder, at omtrent 7 ud af 10 danskere har stået med en lønseddel fra enten Multiløn eller Dataløn i hånden.

 

Etableret i 1968 med bankerne som ejere var MultiData med til at revolutionere den måde, hvorpå vi i Danmark håndterede penge. Vi var dog i starten ikke selv helt klar over den effekt, vores lønsystem skulle få på danskernes håndtering og opfattelse af penge. En skarpsynet journalist så fremtidens muligheder i den nye EDB-teknologi, som vores lønsystemer blev bygget i.

 

”Med tiden kan man forestille sig MultiData udvidet til en slags kraftcentral [...] En sådan central vil være den afgørende forudsætning for, at det pengeløse samfund kan etableres…” Uffe Ellemann-Jensen i Berlingske Tidende, 21. aug. 1969.

 

I tiden efter var MultiData i en periode fusioneret med PBS, som bl.a. lancerede dankortet. Senere fik vi nordisk fodfæste med opkøbet af Bluegarden. I 2017 kunne vi med stolthed meddele, at vi er blevet en del af Visma, Nordeuropas største leverandør af cloud software.  

 

Læs mere om vores historie og unikke kultur