annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.

50 år, men aldrig set yngre ud!

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎15-07-2019 11:00 )
Mads Torp

Vores løsninger har efterhånden mere end 150 millioner lønsedler bag sig, hvilket betyder, at omtrent 7 ud af 10 danskere har stået med en lønseddel fra enten Multiløn eller Dataløn i hånden.

 

Etableret i 1968 med bankerne som ejere var MultiData med til at revolutionere den måde, hvorpå vi i Danmark håndterede penge. Vi var dog i starten ikke selv helt klar over den effekt, vores lønsystem skulle få på danskernes håndtering og opfattelse af penge. En skarpsynet journalist så fremtidens muligheder i den nye EDB-teknologi, som vores lønsystemer blev bygget i.

 

”Med tiden kan man forestille sig MultiData udvidet til en slags kraftcentral [...] En sådan central vil være den afgørende forudsætning for, at det pengeløse samfund kan etableres…” Uffe Ellemann-Jensen i Berlingske Tidende, 21. aug. 1969.

 

I tiden efter var MultiData i en periode fusioneret med PBS, som bl.a. lancerede dankortet. Senere fik vi nordisk fodfæste med opkøbet af Bluegarden. I 2017 kunne vi med stolthed meddele, at vi er blevet en del af Visma, Nordeuropas største leverandør af cloud software.  

 

Læs mere om vores historie og unikke kultur