annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Få det optimale ud af refusionssøgningen

af Isabella (Opdateret ‎09-05-2019 15:42 af Thor Lundehoj VISMA )

Der kan være penge at hente ved refusionssøgninger - hvis de vel at mærke er foretaget korrekt og rettidigt.

 

Da vi i Visma Enterprise har mere end 10 års erfaring med søgning af de fleste typer refusioner, har vi godt styr på områdets regler. Vi vil derfor gerne dele ud af vores viden, så din virksomhed fremadrettet kan øge chancen for at følge refusionerne helt til dørs.

 

Undgå refusionens hyppigste faldgruber

I dette blogindlæg kan du blive bekendt med, det vi ser som, tre at de mest oversete områder inden for refussionsøgninger. Læs med, og få øget din virksomheds chance for at få det optimale ud af det ellers store administrative arbejde, som refusionssøgninger ofte er forbundet med. Gå til blogindlæg her.

 

Få det fulde overblik - tilmeld dig et refusionskursus

Kunne du tænke dig et mere omfattende overblik over de mange frister og varslinger i forbindelse med refusion såsom: varsling, afholdelse, bidrag og satser i forbindelse med graviditet, barsel og sygdom? Så udbyder vi refusionskurser, der tager dig gennem alle vigtige elementer af refusionen. Læs mere om kurserne her.

 

Slip for arbejdet selv - tilgå jer et refusionsabonnement

Den hyppigste årsag, til at virksomhed ofte går glip af refusion eller tilskud, skyldes manglende indrapportering, eller at tidsfrister bliver overskredet. Sagt på en anden måde - refusionssøgninger er en omfattende proces. Vi tilbyder derfor refusionsabonnementer til dem, der gerne vil undgå alt det administrative arbejde, som refusionssøgninger medfører. Læs mere om vores refusionsabonemmenter her.