Mine produkter
Hjælp

Har du nået at tilmelde dig et kursus?

af Isabella (Opdateret ‎09-05-2019 15:52 af Thor Lundehoj VISMA )

- hvis ikke - kan du nå det endnu!  

 

Bliv klædt på til den nye ferielov 
I Visma udbyder vi også kurser i ferieloven, som har til formål at hjælpe dig godt fra start med den nye ferielov og dens ændringer. Få blandt andet indblik i loven, overgangen, feriefondsdage og den nye ferielovs eventuelle konsekvenser.

Du kan tilmelde dig et af vores kurser om den nye ferielov her.

 

Release-kursus

Selvom vi løbende sender release-opdateringer, kan en travl hverdag godt gøre det svært at få fulgt op på de nye ændringer og tilføjelser i systemet. På dette kursus vil vi derfor gerne opdatere dig på de nyeste funktioner og features i Visma Løn, så du kan få det optimale ud af de nye tiltag, der udvikles til systemet.

Du kan tilmelde dig vores release-kurser her.

 

 

EasyCruit-kursus
Lige nu udbyder vi et EasyCruit kursus, hvor vi giver dig tips og tricks til, hvordan rekrutteringsprocessen på bedste vis kan forenkles for alle dens medaktører. Kurset fokuserer på “learning by doing”, så du løbende får mulighed for at afprøve funktionerne ved hjælp af cases. Læs mere om tilmelding til vores Easycruit-kursus her

 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.