Mine produkter
Hjælp

Har du styr på din refussionssøgning?

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎09-05-2019 15:38 af Thor Lundehoj VISMA )

Kom og få styr på din refusionssøgning

Refusionssøgning kan være en jungle at finde rundt i. Det betyder desværre ofte, at mange refusioner går tabt på grund af manglende viden på området. En rapport udarbejdet af COWI for Beskæftigelsesministeriet har tidligere vist, at hver tredje arbejdsgiver ikke ved, at de kan få refunderet udgifterne til løn under barsel i op til 29 uger.

 

Vismas nye refusionskursus er et hands-on refusionskursus, hvor du blandt andet vil blive undervist i regler, lovgivning og tidsfrister inden for barsel og forældreorlov, sygdom, §56 + §55, løntilskud og fleksjob. Derudover vil du få tips og tricks til en bedre refusionsproces, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål samt få hjælp til konkrete refusionssager.

 

Du kan læse mere om kurset her.

 

Undgå refusionens hyppigste faldgruber

Visma har mere end 10 års erfaring med at søge refusion for vores kunder, derfor har vi gennem årene blevet bekendt med en række faldgruber indenfor refusionssøgning. I blogindlægget kan du læse tre af de hyppigste faldgruber med henblik på at få øget din virksomheds chance for at få det optimale ud af jeres refusionssøgninger. Gå til blogindlæg her.

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.