annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.

Hold dig opdateret

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎09-05-2019 15:36 )
Isabella Serritzlev

Kunne du tænke dig at være helt up-to-date på dit fagområde? Vi har (lidt endnu) stadig åbent for tilmelding på flere af vores kurser.

 

Få det optimale ud af dine refusionssøgninger

Der kan være penge at hente ved refusionssøgninger - hvis de vel og mærket er foretaget korrekt og rettidigt. Kunne du tænke dig et mere omfattende overblik over de mange frister og varslinger i forbindelse med refusion såsom: varsling, afholdelse, bidrag og satser i forbindelse med graviditet, barsel og sygdom? Så tilbyder vi refusionskurser, der tager dig gennem alle vigtige elementer af refusionen. Læs mere om kurserne her.

 

Bliv klædt på til den nye ferielov

Vi afholder kurser om den nye ferielov, som har til formål at hjælpe dig godt fra start. Få blandt andet indblik i loven, overgangen og i feriefondsdagene.

Du kan tilmelde dig et af vores kurser om den nye ferielov her.

 

Overgangsordningen til ny ferielov

Den 1. september 2020 træder en ny ferielov i kraft i Danmark. Det betyder blandt andet, at vi overgår til samtidighedsferie i stedet for det forskudte optjenings- og ferieår, som vi kender det i dag. På kurset gennemgår vi blandt andet, hvordan det er, at ferie vil blive afholdt og optjent i overgangsperioden, hvordan man håndterer medarbejdere, der er ansat senest den 1. september, feriefondsdage og opsætningen i Visma Løn.

 

Du tilmelder dig formiddagskurset her

og eftermiddagskurset her