annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

NYT: Nu er den her... registrér arbejdstimer og overarbejde i My Visma appen

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎06-05-2021 11:46 af CamillaJeppesen VISMA )

My Visma.png

 

Så er ventetiden endelig ovre! Du og din kolleger kan nu registrere timer og overarbejde direkte via deres My Visma app*. 

 

Det betyder, at I ikke længere behøver at have adgang til en computer for at registrere arbejdstid. Du kan blot klare dem direkte fra din mobil - omend du arbejder fra kontoret eller sommerhuset.

 

Copy of Copy of Se eller gense webinar om de nye funktioner.gif

 

Som administrator kan du afprøve funktionerne med det samme, uanset om I har introduceret jeres medarbejdere for My Visma appen. Her skal du blot bruge det login, du benytter til dine andre Visma-løsninger.  Hent appen i App Store og Google Play, og kom i gang allerede i dag. Du kan også læse mere om de nye funktioner i den vedhæftede guide.

 

*De nye funktioner er tilgængelige, hvis jeres medarbejdere har adgang til My Visma eller Visma HR. Hvis ikke, kan du læs mere her →

 

CamillaJeppesen_1-1620292526816.png

 

Sådan får I adgang til de nye funktioner

  1. Sikr dig, at dine medarbejdere har adgang til at lave registreringer i My Visma eller Visma HR. Har de ikke adgang, kan det tilvælges her
  2. Sørg for at jeres medarbejdere har den nyeste udgave af My Visma appen. Hvis de ikke har valgt automatisk opdatering af appen, finder de den nyeste udgave i App Store og Google Play.
  3. Tillykke, I har nu adgang til de nye funktioner i My Visma appen. 

 

OBS: Kan jeres medarbejdere ikke huske deres login, kan de trykke ‘Glemt adgangskode’ på forsiden af appen og oprette en ny adgangskode.