annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Vær på forkant med nye releases

af Isabella Serritzlev (Opdateret ‎09-05-2019 15:42 af Thor Lundehoj VISMA )

Ny release-proces gør, at du fremadrettet vil modtage release- information og dokumentation i vores nyhedsbrev, inden releasen foretages i systemet.

 

Mange af vores kunder har efterspurgt information om kommende releases, inden releasen lanceres. Det kan vi godt forstå. Vi har derfor ændret i processen, så det nu er muligt for dig at forstå, hvad der kommer til at ske i systemet, før ændringen træder i kraft. Den nye release-proces er gældende fra april.

 

Nyt tidspunkt for vores nyhedsbrev: Visma-Update

Visma Enterprises månedlige nyhedsbrev indeholder aktuelle nyheder og vigtig information. Ændringen i vores release-proces har gjort, at du fremadrettet vil modtage nyhedsbrevet tirsdagen inden release-produktionen. I nyhedsbrevet vil der være information og highligts om den kommende release samt link til den fulde release-dokumentation.

 

Skal dine kollegaer modtage release information?

For at sikre at jeres organisation er opdateret med den nyeste information for eksempel om nye funktioner i jeres Visma løsning og om tidsfrister inden for løn og HR, anbefaler vi, at alle HR- og lønmedarbejdere i jeres organisation abonnere på vores nyhedsbrev, som nu er blevet døbt: Visma-Update.

 

Dine kollegaer kan tilmelde sig Visma-Update her.