annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Visma Employee - månedskampagne - Spar 50 % på implementeringen

Ved køb af vores månedskampagne Visma Employee får du 'Leder/medarbejder modul' og 'Realtidsvisning af data' til en samlet pakkepris. Ved køb af denne kampagne sparer du 50 % på implementeringen - hvilket som minimum er 7.250 kr. 

 

I disse dage hvor produktiviteten hos mange virksomheder er faldet, er det ekstremt vigtigt med god ressourcestyring og planlægning. Det kræver, at den enkelte leder har styr på nøgletal såsom ferie tilgode, ferie planlagt, fleks og afspadsering optjent osv.

 

Du kan nemlig gøre det muligt for lederne at servicere sig selv ved at få nem og hurtig adgang til relevant data på deres medarbejdere. Med Visma Employee kan du give ledelsen sikker og rollestyret adgang til at se medarbejderdata fx fravær, sygdom, ferie, kompetencer, dokumenter osv. På den måde kan du nedbringe din sagsbehandlingstid og øge din og dine kollegaers produktivitet.

 

I øjeblikket sparer du 50 % af implementerings prisen, hvilket minimum er 7.250 kr. alt efter antallet af medarbejdere, i jeres virksomhed.


Du kan læse mere om Visma Employee -månedskampagnen, samt ‘leder-/medarbejdermodul’ og ‘realtidsvisning af data’ her.