annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Hjælp os til at blive bedre. Tilmeld dig vores nye Kundepanel

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎16-07-2019 11:32 af Thor Lundehoj VISMA )
 

Hos Visma har vi konstant fokus på at blive bedre og udvikle nye løsninger og funktioner, der gør hverdagen nemmere for vores kunder. Vi har tidligere forsøgt med mindre fokusgrupper, men har set et behov for et bredere og mere dybdegående Kundepanel.

 

Derfor vil vi gerne invitere dig til at deltage i vores Kundepanel. Her kan du give din mening til kende og komme med input til, hvordan Visma skal udvikle sig fremover. Dine input, ideer og feedback gør, at vi kan tilpasse og forbedre din oplevelse og tilbyde de rigtige funktioner og løsninger.

 

Bliv den første til at teste vores nye løsninger og ideer

Som medlem af vores Kundepanel er du f.eks. med til at teste helt nye funktioner i til din Visma løsning, som vi overvejer at lancere. Du vil som udgangspunkt kun blive inviteret til at deltage i undersøgelser, der vedrører din løsning, og du bestemmer selvfølgelig selv i hvor stort et omfang, du ønsker at deltage.

 

Fakta om vores Kundepanel

 

  • Alle Visma Enterprise kunder kan deltage uanset din stilling og Visma løsning.
  • 0-2 gange om året bliver du spurgt, om du har lyst til at deltage i en undersøgelse
  • Du får mulighed for at påvirke fremtiden for dine Visma løsninger
  • Alt efter undersøgelsens formål og format, vil undersøgelserne foregå enten som fokusgrupper, interview, spørgeskemaer eller brugertests hos enten Visma Enterprise i Ballerup eller hos dig

 

Behandling af dine oplysninger

Dine oplysninger bliver behandlet sikkert og fortroligt, og du deltager anonymt. Dine svar bliver udelukkende anvendt til at forbedre og tilpasse vores funktioner og løsninger. Du kan når som helst melde dig ud af panelet ved at skrive en e-mail til customer.success@visma.com eller kontakte Kundeservice på telefon +45 8897 9700Tilmeld dig her