Mine produkter
Hjælp

Kundeseminar for dig hos Visma

af Marlene Due (Opdateret ‎16-07-2019 14:43 af Thor Lundehoj VISMA )

Kundeseminar for dig hos Visma

Visma vil gerne invitere dig til kundeseminar. Kom og få mere viden om vores services både de kendte, de nye og om udviklingen af eksisterende løsninger.

Du kan deltage på Vismas kundeseminar i enten Ballerup eller Herning.

 

  • Onsdag den 29. aug. i Herning, Birk Innovatorium. Kl. 8:30 – 12:30
  • Torsdag den 30. aug. i Ballerup, Visma Enterprise DK. Kl. 8:30 – 12:30

Bliv inspireret til en effektiv hverdag på vores kundeseminar, hvor du har mulighed for at vælge sessioner som matcher dine interesseområder.  Du kan bl.a. høre om:

 

Visma Data Services som kan standardisere data til brug i forskellige softwaresystemer. Få indsigt i hvordan jeres løsninger kan gøres åbne integrérbare og let tilgængelige, så data kan bruges på tværs af systemer.

Visma.net Expense en ny service, som kan effektivisere jeres rejseafregning, så I fremover slipper for rodede kvitteringer og bilag. Hør mere om, hvad denne service kan gøre for jer.

 

GDPR, samtykke og informationspligt. GDPR  er trådt i kraft og har bragt ændringer med sig. Find ud af hvornår behandling af medarbejderoplysninger kræver samtykke og hvordan I opfylder oplysningspligten til medarbejdere/ansøgere. Få konkrete eksempler og forslag til skabeloner fra vores jurist Susan Sloth.

 

EasyCruit er et online rekrutteringsværktøj som strømliner processen omkring ansættelse af nye medarbejdere for både virksomhed og ansøger. Få indblik i den seneste udvikling i løsningen og tag værdifulde tips med hjem om EasyCruit.

Visma Løn Tips og Tricks giver dig et overblik på de væsentligste opdateringer i vores systemer, og kan være din genvej til at få ændringerne sat i spil i hverdagen.

 

Se fuldt program, når du tilmelder dig her

Begrænsede pladser: Vores kundeseminar har plads til 60 deltagere hvert sted. Vi tildeler pladser efter først til mølle-princippet. 

 

Vi glæder os til at møde dig den 29. august i Herning eller den 30. aug. i Ballerup. 

Venlig hilsen

 

Mille Lohmann Jensen
Sales Director, Visma Enterprise DK

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.