annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Få sikret din refusion med et Visma refusionsabonnement

af Isabella (Opdateret ‎13-12-2018 14:29 af CamillaJeppesen VISMA )

Korrekt refusionshåndtering kan ses på bundlinjen. I 2017 håndterede vi på vegne af vores kunder 200 mio. kr. i refusionsudbetalinger for barsel og sygdom.  Det kan derfor godt betale sig at sikre en optimal refusionsproces, så hverken refusion eller tilskud går tabt.

 

Et abonnement tilpasset jeres virksomhed
Visma lancerer refusionsabonnementer, der sikrer din refusionsprocess fra start til slut. Med Vismas refusionsabonnement får I en løsning, der er tilpasset din virksomheds størrelse og behov. Abonnementerne er fleksible, som blandt andet betyder, at det altid er muligt at opgradere abonnementet, hvis jeres behov skulle ændre sig med tiden.

 

abonnement.JPG

 

Hyppigste årsager til manglende refusion
Der kan være mange årsager til, at en virksomhed går glip af refusion eller tilskud. Oftest skyldes det, at virksomheden ikke har den nødvendige ekspertise eller ressource til at håndtere en hel refusionsproces.

Konkret kommer det til udtryk ved:

  • Mangelfuld indberetning af fravær
  • Overskridning af refusionsfrister
  • Mangelfuld opfølgning på igangværende refusionssager
  • Tidskrævende administration

Med Vismas refusionsabonnement genvinder I kontrollen over jeres refusionsproces, og I slipper derfor for at håndtere nye tidsfrister og regler.


Vil du høre mere?
Har du lyst til at høre med om, hvordan Visma kan sikre, at I ikke går glip af refusioner? Så kontakt os endelig til en uforpligtende samtale på telefonnummeret: 72 27 90 18 eller via e-mail: customer.success@visma.com