Mine produkter
Hjælp

Find hjælp til årsafslutningen

af Anonymous
Vi har samlet vejledninger og gode råd.

 

Find svar i vores vejledninger

 

I vores vejledninger har vi samlet alt du skal vide om årsafslutningen i Visma Mamut

 

Læs vores tjekliste til årsafslutningen

 

Der er mange ting at holde styr på, når regnskabet skal afsluttes. Inden du går i gang med årsafslutningen, er det en god idé at gå vores tjekliste igennem, så du får afsluttet regnskabsåret korrekt.

Gå til tjekliste >>

 

Kontakt Visma Support

 

Skulle du støde på problemer i Visma Mamut under årsafslutningen, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig videre.  

Du kan ringe til os alle hverdage mellem kl. 9:00-14:00 på tlf. 70 27 71 78, eller du kan sende os en mail på support-software@visma.com

BEMÆRK! Alle fredage i januar vil det ikke være muligt at benytte vores telefonsupport, men du kan stadig skrive til os. 

Hjælp os med at hjælpe dig

 

Årsafslutningen betyder øget aktivitet i vores supportafdeling, og vi iværksætter derfor flere tiltag for at afhjælpe situationen.
Desværre kan du alligevel godt komme til at opleve en længere ventetid hos os den næste tid. 

Skulle du lande i en telefonkø, når du ringer til os, så kan du til gengæld trygt efterlade dit nummer og vores system vil automatisk ringe dig op, når det bliver din tur.

 

Bliver du tit spurgt om dit kundenummer? - her finder du det

 

Når du kontakter vores supportafdeling, vil vi spørge efter dit kundenummer. Det er heldigvis nemt at finde dit kundenummer direkte i SummaSummarum. Gå til Hjælp øverst i værktøjslinjen og vælg Om.  

 

Rigtig god fornøjelse med årsafslutningen fra hele Visma-teamet.