Mine produkter
Hjælp

Har du styr på årsafslutningen?

af Anonymous
Vi har samlet al den hjælp du behøver.

Momsindberetningen for 3. kvartal er overstået og det er nu så småt tid til at kigge frem mod den foranstående årsafslutning.

 

Få svar på dine spørgsmål uden ventetid

 

Er du en af dem, som gerne vil klare det hele selv? Til dig har vi samlet alt, du skal vide om årsafslutningen i vores vejledninger:

 

Kontakt Visma Support

 

Skulle du støde på problemer i Visma Mamut under årsafslutningen, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig videre.  

Du kan ringe til os alle hverdage mellem kl. 9:00-14:00 på tlf. 70 27 71 78, eller du kan sende os en mail på support-software@visma.com

 

Hjælp os med at hjælpe dig

 

Årsafslutningen betyder øget aktivitet i vores supportafdeling, og vi iværksætter derfor flere tiltag for at afhjælpe situationen.
Desværre kan du alligevel godt komme til at opleve en længere ventetid hos os den næste tid. 

Skulle du lande i en telefonkø, når du ringer til os, så kan du til gengæld trygt efterlade dit nummer og vores system vil automatisk ringe dig op, når det bliver din tur.

 

Læs vores tjekliste til årsafslutningen

 

Der er mange ting at holde styr på, når regnskabet skal afsluttes. Inden du går i gang med årsafslutningen, er det en god idé at gå vores tjekliste igennem, så du får afsluttet regnskabsåret korrekt.

Gå til tjekliste >>

 

Bliver du tit spurgt om dit kundenummer? - her finder du det

 

Når du kontakter vores supportafdeling, vil vi spørge efter dit kundenummer. Det er heldigvis nemt at finde dit kundenummer direkte i SummaSummarum. Gå til Hjælp øverst i værktøjslinjen og vælg Om.  

 

Rigtig god fornøjelse med årsafslutningen fra hele Visma-teamet.