Corona-information til kunder

af Thor Lundehoj (Opdateret ‎16-03-2020 08:30 af Thor Lundehoj VISMA )

Vigtigt at vide, hvis du bekymrer dig om Corona i forbindelse med lønbehandling

Vi har fået et par spørgsmål, der tager udgangspunkt i det scenarie, at enten I selv eller vi bliver ramt af Corona-virussen. Går du med samme bekymring, kan du læse med her, så du kender dine muligheder. 

 

Konkrete tiltag

Helt konkret forholder vi os til de offentlige anbefalinger, og samtidig har vi internt opsat nogle retningslinjer. 

Vi agerer ansvarligt og begrænser naturligvis den fysiske mødeaktivitet og tilpasser os i øvrigt de behov og forholdsregler vores kunder og samarbejdspartnere har. 

Dertil har vi forberedt os, så driften ikke bliver forstyrret, skulle vi alligevel blive ramt, idet alle vores medarbejdere har mulighed for at arbejde hjemmefra - også i tilfælde af karantæne. 

 

Driftsikkerhed 

Denne tryghed, vi kan give til alle kunder, uanset om I har valgt at outsource hele eller dele af jeres processer til os - er naturligvis også understøttet af, at alle vores løsninger er 100 % SaaS. 

 

Bliver I selv ramt i jeres lønafdeling, kan vi naturligvis assistere, så I ikke misser vigtige deadlines eller lønkørsler. 

 

Visma Enterprise holder sig naturligvis opdateret omkring de gældende retningslinjer både på lokalt og globalt niveau. Vi følger udviklingen nøje, så vores interne retningslinjer kan tilpasses eventuelle nye anbefalinger og restriktioner. 

 

Søger du generel information samt de offentlige anbefalinger kan du finde dem på www.coronasmitte.dk 

 

Savner du fortsat information, er du meget velkommen til at ringe på 88 97 97 97