Om lidt får vi nyt CVR-nummer

af Thor Lundehoj

forretningsmand-ikon-strategi--community-banner-1200x400.jpg

 

Hvad betyder det for dig som kunde? 

Rent praktisk får det ingen betydning for dig som kunde. 

 

Hvorfor får vi nyt CVR-nummer?

I 2017 blev Bluegarden A/S købt af Visma, som splittede dele af forretningen op i to forretningsenheder med afsæt i en fælles kerne, der bestod af produktudvikling, HR & Jura, økonomi, IT & sikkerhed. Den nye virksomhed hed Visma Bluegarden A/S og rummede bl.a. forretningerne Visma DataLøn og Visma Enterprise.

 

Visma DataLøn er stadig en stærk lønløsning og lønpartner for mindre virksomheder, og Visma Enterprise har vokset sig til et solidt fodfæste på HRM-markedet med nye løsninger inden for talent management, rekruttering, people insights, rejseafregning og tidsregistrering - ud over løn og HR. Og der er mere på vej.

 

Derfor har vi valgt at splitte Visma Bluegarden A/S, så vi bliver to selvstændige selskaber, der kan fokusere på at imødekomme de behov og udfordringer, vores respektive markeder og kunder oplever. 

 

Visma Bluegarden A/S er delt i to

Delingen af Visma Bluegarden A/S er nu endelig, og det betyder, vi i Visma Enterprise A/S netop nu afventer vores nye CVR-nummer. Visma DataLøn fortsætter under det gamle CVR-nummer, 48117716. Indtil vi er på plads med det nye CVR- nummer, vil Visma DataLøns CVR-nummer af administrative grunde figurere på bl.a. fakturaer, selvom vi nu reelt er delt i to selvstændige selskaber. Dette sker derfor efter aftale med Visma DataLøn.

 

Når vi modtager oplysninger om det nye CVR-nummer, får du naturligvis besked, herunder også information omkring opdateringen af din aftale med Visma Enterprise A/S. 

 

I Visma Enterprise vil fortsat arbejde på at blive en uundværlig forretningspartner, der digitaliserer og effektiviserer forretningsprocesser for mellemstore og store virksomheder.FAKTA:

  • Visma Bluegarden blev d. 26.11. 2019 delt i selskaberne Visma DataLøn A/S og Visma Enterprise A/S
  • Begge selskaber fortsætter med samme løsninger, og folkene bag er de samme. 
  • Visma DataLøn A/S fortsætter under eksisterende CVR-nummer 48117716.
  • Visma Enterprise A/S afventer nyt CVR-nummer.