Mine produkter
Hjælp

Ny saldo visning i Visma Time App

af charlottewahl

Kære Administrator

 
Pr. ca. den 1. juni 2022 vil du og dine kollegaer kunne se den nye saldovisning i App'en. Funktionen giver dig mulighed for at se saldi på forskellige tidspunkter, i stedet for blot det her-og-nu billede, som du kender i dag.

Som udgangspunkt vil du og dine kollegaer altid starte med at se saldi for dags dato. Derfra kan man vælge, hvilken dato, man vil se sine saldi for.

For eksempel, en medarbejder vil i maj måned kunne se hvor mange feriedage vedkommende vil have til  rådighed til at afholde sommerferie for i juli måned. Samtidig vil medarbejderen kunne registrere alle sine feriedage i juli allerede nu uden at feriesaldoen vil gå i minus.

saldi app.JPGsaldi app2.JPG

Der er altså en ændring i visningen fra den nuværende, som jo automatisk kun viser saldoen ud i fremtiden, til at den nu altid viser saldo pr. dags dato og man derefter selv skal vælge ny dato for at se saldi i fremtid. Dette er en ændring I nok bør orientere jeres App brugere om.

Hvis Saldi beregneren ikke automatisk kommer frem på app'en den 1. juni, skal app'en manuelt opdateres i enten App Store eller i Google Play af medarbejderen.