Mina produkter
Hjälp

Viktig information till dig som Visma Insikt-kund

av Helene Sjödin

I vår strävan att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service har Visma Software AB per den 4 oktober 2022 överlåtit konsult- och supportverksamheten för Insikt till Trimma AB, bolaget som äger, levererar samt utvecklar produkten i dag. Överlåtelsen ser vi som en direkt kortning av ledet för våra kunder som vill utveckla sitt sätt att jobba med verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

 

Överlåtelsen innebär att Trimma AB tar över den del som berör Insikt som i dag finns i ert avtal med Visma Software AB. Alla era konsult- och supportärenden avseende Insikt hanteras direkt av Trimma AB, vilket kommer ge er kortare ledtider samt tillgång till mer och djupare kompetens.

 

Trimma AB grundades 2003 och har sedan dess utvecklat produkten och levererat Insikt till sina kunder. Trimma AB har kontor i Göteborg, Sundsvall, Örnsköldsvik och Umeå och är ett 80-tal anställda. Bolaget jobbar med över 400 kunder i olika verksamheter och länder. Trimma ser fram emot ett fortsatt samarbete och ser fram emot ett första möte. Mer information om Trimma AB hittar ni på www.trimma.se.

 

Vad innebär detta för dig som kund?

Vad händer nu?

 

Ni kan jobba på som vanligt med samma kontaktvägar fram tills att ett nytt avtal har tecknats med Trimma AB.

 

Trimma AB kommer inom de kommande veckorna att ta personlig kontakt med er för att presentera sig och inleda samtal om avtal. Ambitionen är att ni tecknat avtal för Insikt med Trimma AB innan 1 januari 2023.

 

Med detta meddelas också att Trimma AB nu agerar underbiträde till Visma Software AB inom ramen för det åtagande som är avtalat mellan er och Visma Software AB. Detta gäller till och med 1 januari 2023, eller tills nytt avtal tecknats mellan er och Trimma AB.

 

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att höra av er.

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här