avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Visma Construction lanserar Dashboard!

av Jesper Garpö (Uppdaterad ‎15-06-2020 16:27 av Jesper Garpö VISMA )

Visma Construction är stolta över att lansera en ny Dashboard som kan förenkla vardagen för våra kunder och deras användare. Dashboarden innehåller Widgets som ger en enkel översyn av arbetstider och frånvaro. Från dessa Widgets kan du rapportera din tid, se din arbetade tid, lägga in frånvaro, se om den ansökta frånvaron blivit godkänd, se veckovy. Du kan även se din månadsöversikt, dina favoritprojekt, skapa egna länkar och informationssidor, det saldo, din tidbank, dina semesterdagar och har möjligheten att skicka feedback till oss. 

Dessa Widgets kommer utvecklas och nya Widgets kommer att skapas. I första steget ligger fokuset på alla användare som rapporterar tid, så att man ska få en enkel översikt av sin arbetstid eller frånvaro. 

App versionen:

dashboard_arbetstid.jpgdashboard_semester.jpg

dashboard_calender.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webversionen:

Dashboard.png

I vårt Community kommer det finnas användartips på hur man kan redigera sin dashboard, vilka inställningar som gör Widgets synliga samt annat smått och gott.

Vi på Visma Construction välkomnar er att använda feedback widgeten som finns i era dashboard om ni upptäcker något som inte skulle fungera, har förslag på förbättringar eller om ni känner att vi saknar någon funktion i en widget ni skulle önska fanns. Vi är tacksamma för den feedbacken vi får så vi kan fortsätta att förbättra vårt system och göra det enklare för våra användare.