Mina produkter
Hjälp

Viktig information - underhåll av Visma Mamut upphör 31 december 2024

av Jonas Pålsson

Beslut har tagits om att upphöra med underhåll och support av Visma Mamut, med räkenskapsåret 2024 som det sista för årsavslut. 


Varför görs detta?
Antalet användare av Visma Mamut minskar i snabb takt till förmån för moderna lösningar och den äldre teknik som Mamut  bygger på hindrar möjligheterna till vidareutveckling. Detta gör det ohållbart för oss att erbjuda den kvalitet, höjd och säkerhet för ett affärssystem som Visma står för. 

 

Fullt fokus och mer resurser kommer istället kunna läggas på vidareutveckling av våra molnbaserade affärssystem, samt att stötta våra kunder som vill modernisera genom att migrera till något av dessa. 

 

Vår rekommendation och så kan vi hjälpa:

Vi rekommenderar att ni så snart som möjligt börjar se över alternativ till nytt affärssystem, även om ni kommer kunna jobba vidare i Visma Mamut hela år 2024. På denna sida har vi listat de tre av våra moderna, molnbaserade affärssystem vi anser vara de bästa alternativen för er utifrån funktioner och möjligheter. Här kan du också ta kontakt med oss för ett samtal kring vilken lösning som passar era förutsättningar, behov och ambitioner. 

 

Vi hjälper er gärna att hitta rätt lösning. Vi kommer också att hålla er uppdaterade kring vad som händer och dela praktiska tips här i Visma Community

 

Vi har full förståelse om du har frågor och funderingar kring detta. Kontakta oss gärna via formuläret på informationssidan så svarar och hjälper vi dig på bästa sätt. 

 

Informationssida: Underhåll och support av Visma Mamut upphör 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här