avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Åtkomst till Insights förlängs

av Christian Sandell

Tidigare har det kommunicerats att Visma.net Insights kommer att fasas ut 30/6 2021.

 

Nu förlängs åtkomsten till Visma.net Insights och tjänsten kommer att finnas tillgänglig till och med 30/9 2021. 

 

Istället för Visma.net Insights erbjuder vi det mer avancerade och kompletta analys- och budgetverktyget OneStop Reporting som bl.a. ger möjlighet att skapa egna rapporter och dashboards, använda drilldown-funktionalitet samt kombinera data från andra system. 

 

Denna förändring påverkar inte övriga funktioner i Visma.net utan görs helt och hållet i linje med vår strategi att ständigt utveckla Visma.net ERP som bästa möjliga helhetslösning. Många som tidigare använt Visma.net Insights har redan valt att gå över till OneStop Reporting och nu när lösningen är en del av Visma ser vi detta som ett sätt att möta en ökad efterfrågan på avancerat beslutsstöd som en del av affärssystemet. 

 

Till er som använder Visma.net Insights i dag - prata med er partner om hur ni på bästa sätt kan fortsätta få tillgång till insikter och rapporter i Visma.net ERP eller via OneStop Reporting.

 

För er som överväger eller vill addera beslutsstöd till ert affärssystem nu eller i framtiden är förutsättningarna nu de bästa möjliga. Prata med er partner eller kom på något av våra webbinar för att lära känna lösningen bättre.