avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

Tredje omröstningen på Idéerforumet har nu avslutats

Nu har omröstningen på idéforumet avslutats.

 

Vi vill tacka alla er som registrerat idéer och er som varit med och röstat. Vi kommer nu att titta på och under en period utvärdera de förslag som fått flest röster. 

 

Idéer är en delmängd av den input som Visma utvärderar när det beslutas om vilken funktionalitet som skall implementeras i produkterna/tjänsterna. Varje inkommen idé flyttas genom “livscykeln” nedan:
 
Ny idé. En helt ny idé som registrerats och väntar på omröstning. Dessa idéer är öppna för kommentarer från andra i Communityt.
Rösta. Vid vissa tidpunkter flyttas alla nya idéer till omröstning. Där röstar ni på de idéer som ni skulle vilja ta vidare till Vismas produktutveckling genom att “gilla” idéen. Under omröstningen är dessa idéer öppna för kommentarer och synpunkter från andra. När omröstningen är klar, tittar Visma på, och utvärderar de förslag som fått flest röster. 
Föreslagen till R&D. I detta läge är inte Idén planlagd, men Idén är lämnad till utvecklingsavdelningen som ett förslag till nyutveckling av produkten och kan komma att implementeras i en framtida version! 
Idébank. Prioriteras inte - även om alla idéer har ett värde, är det dessvärre inte alla idéer som kan utvecklas eller passar produktens utveckling just för tillfället. Vi rekommenderar er att pröva ett annat sätt att lösa ert önskemål, kanske som en anpassning med hjälp av en av våra partners. Många av våra tjänster är flexibla och kan anpassas åt den enskilda kunden. Även om din idé vid ett tillfälle inte prioriterats, är du välkommen att registrera den på nytt som en ny idé och då kommer den att vara med i nästa omröstningstillfälle.
Implementerad. Ideér med denna status finns tillgängliga i tjänsten. Se från vilken version i själva idéen. Läs i Release notes och/eller användartips på Communityt hur du börjar att använda den implementerade idéen.
glodlampa.png