avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Viktig information angående användarvillkoren (Terms Of Service)

av Anders X Nilsson (Uppdaterad ‎24-05-2018 09:15 av Anders X Nilsson VISMA )

Den person som är angiven som Primary Contact för Visma.net kommer under morgondagen att få ett e-postmeddelande om att det finns nya användarvillkor (Terms Of Service) att godkänna.
Dessa är uppdaterade för att vara GDPR-kompatibla och innehåller b la Personuppgiftbiträdesavtal.


De nya användarvillkoren (Terms Of Service) som finns för godkännande kommer att tillgängliga i Visma.net Home tills den person som är angiven som Primary Contact accepterar denna.

 

TOS2.png

 

Notera! Om användarvillkoren (Terms Of Service) avvisas kommer inte Visma.net längre att kunna användas (och meddelandet om användarvillkoren (Terms Of Service) tas bort från Visma.net Home).

 

Under den tid användarvillkoren (Terms Of Service) inte godkänts eller avvisats kan befintliga kunder använda tidigare aktiverade tjänster och tilldelade roller, men inte aktivera tjänster för nya företag eller tilldela nya roller, samt att nya kunder inte kommer att kunna aktivera några tjänster eller tilldela några roller

 

Har inte användarvillkoren (Terms Of Service) accepterats kommer påminnelser att skickas ut om detta måndagen 28 maj samt fredagen 1 juni.


Notera att om någon tidigare accepterat användarvillkoren (Terms Of Service) utan att vara firmatecknare, är detta inte ett giltigt avtal.  Det är därför viktigt att tillse att den person som anges som Primary contact har firmateckningsrätt. Är det inte så, ber vi er kontakta partnerorder@visma.com för att ändra detta.