Mina produkter
Hjälp

Integrationsanvändare mellan Visma.net Project Management och Visma.net ERP

av Anonymous

I integrationen mellan Visma.net Project Management och Visma.net ERP användes tidigare den användare som aktiverade integrationen. Detta innebar att alla aktiviteter som synkades mellan systemen loggades på den användaren och var beroende av den användarens behörigheter.

 

Sedan den 8 mars använder vi nu en systemanvändare för integrationen istället. Denna användare visas inte under Användarinställningar, och kan därför inte inaktiveras eller få begränsade behörigheter. Syftet är att få en integration som inte påverkas av ändrade användarinställningar.

 

Detta kommer också påverka loggning av ändringar och ägarskap. Om du till exempel lägger till en ny kund i Visma.net ERP och denna synkas till Visma.net Project Management kommer kundens ägare att bli "Integration, Visma.Net Financials" som default. Detta kan du sedan ändra till aktuell kundägare direkt på kundkortet eller via kundrapporten.

Systemanvändare integration NET.JPG

Andra sådana ändringar av data som synkas mellan systemen kan också komma att visas i ändringsloggen som användare "Integration, Visma.Net Financials".

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här