Mina produkter
Hjälp

Nya Severa - uppdaterad tidplan

av Anonymous

Hej!

Det är väldigt roligt att det är så många som är nyfikna och förväntansfulla inför den nya versionen av Severa. En stor del av den nya versionen finns på plats, men några viktiga funktioner är inte helt klara, varför vi väljer att skjuta på lanseringen. 

Stegvis lansering

Under hösten kommer den nya versionen att lanseras stegvis. Det som kommer att lanseras först är våra grundläggande funktioner, som bl.a. CRM, försäljning, aktivitetshantering, projektdefinition, tidrapportering, fakturering och rapporter.

Dessa funktioner håller på att slutföras och vi bedömer att de kommer att vara klara i slutet av Q3. Vi har också några pilotkunder som hjälper oss att utvärdera den nya versionen löpande. Det som kommer att färdigställas senare under hösten är bl.a. tilläggstjänster för resursallokering och reseutläggshantering samt grundläggande systeminställningar.

Ingen uppgradering behövs

Eftersom Visma Severa är en molnlösning innebär det att den nya versionen blir tillgänglig för er utan någon installation eller uppgradering. Den nya versionen använder samma databas som gamla Severa, vilket innebär att alla era data, sparade rapporter och sparade startsidor kommer att finnas tillgängliga i nya Severa från första inloggningen. Alla befintliga integrationer med andra system kommer också att fortsätta fungera som vanligt. 

Övergångsperiod

Under en övergångsperiod kommer både gamla och nya Severa att finnas tillgängliga parallellt via två webbgränssnitt. På detta sätt kan ni bekanta er med det nya gränssnittet, men samtidigt gå tillbaka till gamla Severa för att utföra något som kanske saknas i nya Severa. Samma data visas i båda versionerna. När alla kunder haft möjlighet att komma igång med systemet, kommer den gamla versionen att stängas av och alla användare nyttjar bara nya Severa.

Mer information

Informations- och lanseringsmöten kommer att erbjudas efter sommaren.

Under tiden kan du se följande inspelning för att få en introduktion till nya Severa och se en demo. 

2 Kommentarer

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här