Mina produkter
Hjälp

Visma Severa möter framtiden

av Anonymous

Vi på Visma Severa är väldigt glada över det förtroende ni visat oss och vår systemlösning i många år. Vi har fått många bra synpunkter från er kunder om hur vi kan vidareutveckla och förbättra systemet ytterligare, och sedan 2014 har vi även genomfört ett stort antal djupintervjuer med kunder för att identifiera nya behov och förbättringsområden.

Resultatet av detta blir en helt ny upplevelse där vi behåller den grundläggande funktionaliteten och stödet i arbetsprocesserna och fokuserar på följande områden:

1) Förbättra användbarheten och visa ett tydligare flöde
Användargränssnittet har moderniserats för att bättre stödja arbetsflödet, minimera antalet klick, t.ex. genom dra-och-släppfunktionalitet, och återanvända information för ökad automatisering

2) Omvandla data till insikt
I Severa kan man titta på ett stort antal rapporter och analyser, och nu kan man även visualisera och förklara om värdena ligger inom era definierade gränser, t.ex. genom att färgmarkera värden inom vissa intervaller och visualisera om ett värde har gått upp eller ner med hjälp av pilar.

3) Ge mervärde till alla användare
Vi har förbättrat verktyg för alla användare och visar ett tydligare flöde från försäljning, projekt till fakturering.

 

Den nya versionen vidareutvecklas löpande och kommer att finnas tillgänglig för pilotkunder under december 2016. Övergången kommer inte att innebära någon migrering av data utan ni kommer att kunna fortsätta arbeta med era befintliga data i det nya användargränssnittet.

Information om den nya versionen kommer att presenteras löpande på vårt Community. Vi hoppas och tror att ni kommer att uppskatta denna satsning. Så håll utkik!

9 Kommentarer

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här