Mine områder
Hjelp

Visma. Net Time & Absence – En komplett løsning for føring av fravær og timer i din bedrift

av Anonymous (Oppdatert ‎21-05-2019 12:10 ( )

Visma.net Absence gir deg en komplett oversikt over fravær og ferie. La de ansatte føre sitt fravær, eller søke om ferie direkte i en app på sin telefon.

 

Som leder kan du da enkelt godkjenne eller avvise fraværstilfeller, og kontrollere timer registrert av den enkelte ansatte.

 

Vi nærmer oss nå perioden forplanlegging og avvikling av ferie, mange bruker mye ressurser på denne jobben. La de ansatte søke om ferie i app eller på pc. Leder vil da få en oversikt, og kan planlegge, godkjenne og avvise ferieønsker. Denne prosessen er i mange tilfeller manuell, hvor man sitter med regneark der de ansatte har registrert sine ferieønsker og godkjenningen gjøres også manuelt når prosessen er ferdig.

 

Godkjenning fravær kan enkelt gjøres via enten app (Visma Manager) eller pc.

 

Visma.met Time sørger for en enkel og oversiktlig timeregistrering.

 

Visma.net Time forenkler jobben med registering av timer. De ansatte fører da sine timer i app eller på pc. Her vil den ansatte kunne knytte sin tid mot aktuelle ressurser ved registrering, slik at du får en oversikt over hva tiden brukes til. Når dette er godkjent av leder, vil timene ligge tilgjengelig i Huldt & Lillevik lønn for overføring direkte inn i lønnskjøringen. Visma.net Time vil også vise en oversikt over fleksitid med en løpende saldo, slik at den enkelte ansatte til en hver tid har oversikt over sine timer.

 

«Skap mer strømlinjeformede prosesser rundt arbeidsoppgaver som ofte er tidkrevende, og bruk mer tid på de arbeidsoppgaver som skaper verdi».

 

mobile_timeregistrering.jpg

 

Hva gir disse produktene deg som arbeidsgiver:

  • Føring av fravær og timer i app
  • Den ansatte har til en hver tid oversikt over sin ferie og timer til gode
  • Alltid oppdatert med gjeldende lover og regler i Visma.net Absence
  • Overføring direkte til Huldt & Lillevik lønn
  • Se hva dine ansatte bruker tid og ressurser på i Visma.net Time

 

Hvordan kan dette gjøre din hverdag enklere, få med deg webinar 29.05 kl 09.00

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"