Mine områder
Hjelp

Arbeidsgiveravgift

av Anonymous (Oppdatert ‎02-04-2020 13:02 ( )

27. mars la regjeringen frem forslag om at satsreduksjon for arbeidsgiveravgift skal gjelde for tredje termin (mai og juni). Det vil også etableres en ordning for å gi kompensasjon til foretakene i sone V. Tiltakene innebærer en endring i den godkjente avtalen om differensiert arbeidsgiveravgift og må godkjennes av ESA. Vedtakene må derfor utredes nærmere før endelig forslag legges frem i Revidert nasjonalbudsjett 12. mai.

 

Vi vil presisere at a-meldingen skal rapporteres som tidligere. Det vil si at opplysningspliktig beregner etter vanlige prosentsatser og rapporterer arbeidsgiveravgift som før. De som allerede har sendt a-melding for mars, trenger heller ikke foreta seg noe. Skatteetaten ser på hvordan en satsreduksjon gjennomføres, forutsatt at den blir vedtatt. 

 

Fristen for innbetaling av arbeidsgiveravgift 2. termin utsettes fra 15. mai til 15. august 2020. 

 

Mamut support følger nøye med og vil etter hvert publisere mer informasjon på Visma Community så fort vi får vite mer. Klikk her hvis du ønsker å lese mer informasjon vedrørende tiltakspakker i forbindelse med korona-situasjonen på skatteetatens sider.

 

 2 Kommentarer