Mine områder
Hjelp

Mamut Enterprise fases ut - overføres til Tripletex

av Anders Johansen (Oppdatert ‎07-02-2023 09:14 av Håkon Bekkeseth VISMA )

Vi har sendt informasjon på e-post til våre kunder. Ta kontakt på mamut@tripletex.no dersom du ikke har mottatt denne e-posten.
For å sikre høyest mulig nivå på produktene vi leverer har vi besluttet å forene ressursene våre og fokusere på videreutviklingen av ett system – Tripletex. Regnskapsåret 2024 vil være det siste året som støttes. Ingen oppdateringer for å støtte endringer i satser eller lovkrav vil bli gjort i 2025. Det vil bli gitt god tid til å avslutte 2024 og gjennomføre årsoppgjør, men 01.08.2025 vil Mamut stenges for registrering av nye opplysninger. Du vil beholde lesetilgang til nødvendig historikk i minst 5 år etter dette slik at krav til oppbevaring er oppfylt.

 

Bruker du Application Hosting?
Mamut Application Hosting har i mange år vært en trygg og pålitelig plattform som mange har benyttet for å få tilgang til Mamut på nett. Det har de siste årene blitt stadig mer krevende å sikre plattformen mot angrep fra eksterne aktører. Av sikkerhetshensyn har vi derfor besluttet å legge ned Application Hosting den 31.05.2024. Vi vil legge til rette for effektiv flytting av data gjennom gode verktøy og rutiner.
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om behov, funksjoner, priser og det du ellers måtte lure på rundt en overgang fra Mamut til Tripletex.

 

Salgsavdelingen: + 47 21 49 25 20 | E-post: 

3 Kommentarer