Mine områder
Hjelp

Mamut Online "Få fullt utbytte av ditt Mamut program"

av Anonymous
Få fullt utbytte av ditt Mamut One program. Mamut Online gir deg tilgang til en rekke nettbasert funksjonalitet, som vil forenkle hverdagen din.

Mamut Online

Denne artikkelen tar kort for seg hva Mamut Online er og hvilke fordeler det gir deg som Mamut bruker. Her vil du også få informasjon om hvordan du aktiverer tjenesten. Du kan lese mer om Mamut Online her  

Hva er Mamut Online?

Mamut Online er inkludert i din Mamut One serviceavtale, og gir deg nettbasert tilgang til informasjon, nøkkeltall og funksjonalitet fra Mamut Business Software- og flere andre tjenester.

Når du aktiverer Mamut Online, vil programmet på din lokale PC synkroniseres kontinuerlig med tjenesten. Dette innebærer at du alltid tilgang til oppdatert informasjon, selv når du er ute av kontoret. All informasjonen som utveksles mellom ditt Mamut program og Mamut Online krypteres med SSI-teknologi tilsvarende det de fleste nettbanker bruker. Løsningen er også beskyttet av ulike brannmurer, som sikrer at informasjonen kun er tilgjengelig for deg og dine brukere.

Hvilke fordeler gir Mamut Online?

I tillegg til å alltid ha oppdatert informasjon, så gir Mamut Online deg og dine medarbeidere muligheten til å opprette og redigere informasjon når og hvor som helst. Alle endringer i  Mamut online blir kontinuerlig synkronisert med ditt lokalinstalerte Mamut Business Software. Du kan også aktivere skanning og tolkning av fakturaer i modulen eDokumenter.


Med Mamut Online får du tilgang til en rekke funksjoner som vil forenkle hverdagen din. Her er en oversikt over funksjonene du kan benytte ved å aktivere Mamut Online:

- Kontaktregister
- Aktivitet og Kalender
- Timeregistrering*
- Produktregistrering
- eDokumenter
- Tilbud/ordre/faktura*
- Årsplanlegger

- Bilagsregistrering*
- Utstyrsregister med utlån
- Jobbregister*
- Prosjektregister
- Rapportarkiv
- Selskapsstatus
- Mobil tilgang


Med Online Kontaktregister kan du for eksempel opprette, redigere eller finne frem til dine kontakter. I modulen Online Selskapsstatus får du oversikt over oppdaterte nøkkeltall og regnskapsinformasjon, som vises i egentilpasset grafisk oversikt. 
Du kan lese mer om hver enkelt funksjon her 
*Hvilke tjenester du har tilgang til avhenger av hvilke produkter du har fra Mamut

 

Hvordan aktivere Mamut Online?

Vi har laget en video som tar deg gjennom aktiveringen av Mamut Online. Vi har også laget en "Hvordan ta i bruk Mamut Online?" artikkel du kan lese her