Mine områder
Hjelp

Mamut Academy kommer til Trondheim

av Anonymous
I april 2014 kommer Mamut Academy en tur til Trondheim for å gjennomføre tre ulike kurs for kundene våre. Vi ønsker å gi kundene våre mulighet til å gå på kurs selv om de ikke holder til i nærheten av våre vanlige kurslokaler i Oslo. Hvert kurs går over en hel dag og vil gjennomføres i perioden 28.april til 30.april. De tre kursene vi skal avholde er:

 

-         28.april: Regnskap i Mamut – Nye brukere

-         29.april: Regnskap i Mamut – Erfarne brukere

-         30.april: Grunnkurs Kunde og salgsoppfølging

 

Regnskap for nye brukere

Regnskapskurset for nye brukere passer best for de brukerne som ikke har noe særlig kunnskap og erfaring innen regnskapsfaget. Her vil man blant annet lære litt om hvordan man fører bilag i teorien, og hvordan man gjør dette i Mamut. Vi har troen på at de aller fleste kan føre deler av regnskapet sitt selv og dette kurset tar for seg begynnelsen av regnskapsføringen.

 

Regnskap for erfarne brukere

På dag to er det dags for regnskapskurs for erfarne brukere. Dette er ment for de som har ført en god del regnskap tidligere, men som ikke har noe særlig erfaring med Mamut. Her vil man lære seg effektiv bilagsføring, effektiv bruk av reskontro, rapportering osv.

 

Kunde og salgsoppfølging

Til slutt holder vi et kurs som omhandler kunde- og salgsmodulen i Mamut. Dette kurset er ypperlig for de som vil følge opp kundene sine på en bra måte, sende ut tilbud/ordre/faktura til kundene sine på en effektiv måte og følge opp betalinger fra kundene sine via reskontro.

 

Generelt

På alle tre kursene vil hver deltaker sitte med sin egen PC og jobbe i Mamut, i tillegg til at man får utdelt dokumentasjon, som for øvrig er på norsk. Kursene vil bli avholdt i Visma Academy sine lokaler i Sluppenvegen 25 i Trondheim og vil foregå fra kl 09.00 til kl 15.00. Lunsj vil bli servert midt på dagen til alle kursdeltagerne.

 

Vi sees på kurs!