Mine områder
Hjelp

Nyheter i Versjon 19.0

av Henrik Horn (Oppdatert ‎25-07-2018 16:18 ( )

Mamut One versjon 19.0 ble lansert den 29.10. Listen under vil vise til hovednyhetene i denne versjonen.

Støtte for Windows 10

Mamut One har nå offisielt støtte for Windows 10. Det betyr at tidligere provisoriske løsninger for å installere en eldre versjon på Windows 10 kan forkastes, og versjon 19 av Mamut kan installeres som normalt på Windows 10.

 

Støtte for Microsoft Office 2016

Versjon 19 av Mamut støtter nå Microsoft Office 2016, med integrasjoner og muligheter som ligger i Mamut for å overføre e-post, aktiviteter m.m

 

Ny inn- og utboks i Mamut Online

Håndtering av inngående og utgående elektroniske fakturaer blir mer og mer relevant for flere bedrifter, og i siste versjon har vi fått helt nye inn- og utbokser for elektroniske fakturaer og håndtering av skannede fakturaer. Denne er mer oversiktlig enn den gamle, og lar deg filtrere og se hvor mange du har mottatt og sendt i en periode. Du kan også importere de elektroniske fakturaene til bilagsregistrering, i motsetning til kun hovedbok tidligere.

fakturainnboks på MO

 

Sende eFaktura til forbrukerkunder

Du kan nå aktivere Visma Autoinvoice sin tjeneste for å levere eFakturaer rett til en forbrukerkundes nettbank. Det betyr at du kan sende en faktura fra Mamut rett til en forbrukerkundes nettbank, der den er ferdigutfylt med beløp, kontonummer, KID osv. Dette vil være et godt hjelpemiddel for å bedre kredittiden på dine utestående fakturaer. Les denne supportartikkelen for å komme i gang: Hvordan sende eFaktura direkte til en forbrukerkundes nettbank

 

Skanning og tolkning av inngående faktura

Du kan nå aktivere Visma Autoinvoice tjenesten for å håndtere skanning og tolkning av fakturaer som er sendt per e-post og per post. Når du aktivere tjenesten vil du få oppgitt en e-post adresse, og en post adresse du kan distribuere til dine leverandører slik de sender fakturaer dit for skanning og tolkning. Vi anbefaler alltid at man forsøker å bruke elektronisk fakturering, men kan ikke leverandøren levere de, så kan man spare tid og effektivisere prosessen ved å få fakturaene skannet og tolket.

Supportartikkel for hvordan komme i gang med skanning og tolkning finner du her.

Priser og betingelser for å bruke skanning og tolkning via Visma Autoinvoice finnes på denne siden: Visma Autoinvoice

 

Autocollect

Autocollect integrasjonen har fått flere viktige forbedringer, blant annet at du kan følge med på statusen på inndrivelsen hos Autocollect via kundereskontroen i Mamut. Du kan også nå motta direktebetalinger og få dette oppdatert hos Autocollect om kunden betaler direkte til deg etter inndrivningsprosses er satt i gang.

 

Andre forbedringer

Det er en rekke andre små forbedringer på rapporter, timeregistrering mm. Se endringsloggen for flere av de mindre forbedringene.