avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Total Årsoppgjør 2015

av Andre Hellesvik
Alle registrerte Total kunder skal ha mottatt en mail med informasjon om Total Årsoppgjør 2015. Finner du ikke denne eller du på et senere tidspunkt skulle trenge å installere Total på nytt, vil du finne installasjonsfiler m.m. på våre sider.

Viktig informasjon 2015

  • Skattedirektoratets jurister har ennå ikke formelt godkjent ligningsskjemaene. Alle 61 skjemaene er à jour pr. 4. desember. Eventuelle justeringer vil bli publisert via Total Oppdaterer.
  • Skjemarettledninger for 2015 er ennå ikke publisert av Skatteetaten. I en overgangsperiode vil derfor Total fremhente fjorårets utgave av disse.
  • Den vedlagte programlinken inneholder i tillegg til Total Årsoppgjør også 2015-versjoner av Total Konsern, Total Analyse, Total Periode og Total Aksjebok. Lisensnøkkelen vil bestemme hvilke versjoner du har tilgang til.
  • Som tidligere år leveres Total med elektronisk brukerdokumentasjon, som er tilgjengelig på hjelpemenyen etter installasjon.


Lisensnøkkel

Denne utgaven av Total 2015 krever foreløpig ikke lisensnøkkel for å benytte Total Årsoppgjør. For å få tilgang til andre tilleggsmoduler og innsendelse til Altinn, må lisensnøkkel registreres. Lisensnøkkel sendes ut i begynnelsen av januar i tilknytning til fakturering.


Snarveier på ”skrivebordet”

Når du installerer Total 2015, opprettes det automatisk ny snarvei på skrivebordet i Windows. Den nyopprettede snarveien er merket med årstallet 2015, for eksempel "Total 2015" og vil være felles for både årsoppgjør og aksjebok. De gamle snarveiene som du har, vil fortsatt peke mot tidligere årsversjoner. Pass på at du starter korrekt program ved å klikke på riktig snarvei.


Overføring til nytt år

Klientene vil automatisk bli overført til nytt år den første gangen du henter de inn i Total 2015.


Nedlasting av Total 2015

Du kan laste ned programmet og installasjonsveiledningen ved å besøke vår nedlastingsside


Total Oppdaterer – alltid oppdatert program !

Under installasjonen installeres et program som du kan bruke for å holde din Total-installasjon à jour til enhver tid via Internett. Vi vil fortløpende publisere eventuelle rettinger og forbedringer. Total Oppdaterer automatiserer prosessen med å laste ned nye versjoner og gjør det hele meget enkelt. Vi anbefaler at du kjører Total Oppdaterer med jevne mellomrom, slik at du hele tiden benytter siste versjon.

Vi ønsker lykke til med årsoppgjøret 2015!