avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Total Årsoppgjør 2018

av Andre Hellesvik (Oppdatert ‎06-12-2019 09:49 av Andre Hellesvik VISMA )

Klikk her for å starte nedlastningen av Total Årsoppgjør

 

Det er med glede vi kan informere om at Total Årsoppgjør Aksjeselskap og Næringsdrivende 2018 allerede i dag, fredag 7.desember 2018, er komplett og klar for levering.

 

Installasjonsveiledning laster du ned her.

Brukerveiledningen vil være tilgjengelig inne fra klienten ved å velge Hjelp | Brukerveiledning fra menybåndet.

 

Lisensnøkkel
Denne utgaven av Total 2018 krever foreløpig ikke lisensnøkkel for å benytte Total Årsoppgjør. For å få tilgang til andre tilleggsmoduler og innsendelse til Altinn, må lisensnøkkel registreres. Lisensnøkkel sendes ut i løpet av desember.


Viktig informasjon 2018:

  • Skattedirektoratets jurister har ennå ikke formelt godkjent skatteskjemaene. Alle 62 skjemaene er à jour per 7. desember. Eventuelle justeringer vil bli publisert via Total Oppdaterer.
  • Skatterettledninger for 2018 er ennå ikke publisert av Skatteetaten. I en overgangsperiode vil derfor Total fremhente fjorårets utgave av disse.
  • Den vedlagte programlinken inneholder i tillegg til Total Årsoppgjør også 2018-versjoner av Total Konsern, Total Analyse, Total Periode og Total Aksjebok. Lisensnøkkelen vil bestemme hvilke versjoner du har tilgang til.
  • Som tidligere år, leveres Total med elektronisk brukerdokumentasjon. Denne er tilgjengelig på hjelpemenyen etter installasjon


Snarveier på "skrivebordet"
Når du installerer Total 2018, opprettes det automatisk en ny snarvei på skrivebordet. Den nyopprettede snarveien er merket med årstallet 2018, for eksempel "Total 2018". Denne vil være felles for årsoppgjør, aksjebok og periode. De gamle snarveiene du har, vil fortsatt peke mot tidligere årsversjoner. Pass på at du starter korrekt program ved å klikke på riktig snarvei.

Overføring til nytt år
Klientene vil automatisk bli overført til nytt år den første gangen du henter de inn i Total 2018.

Total Oppdaterer - alltid oppdatert program!
Under installasjonen installeres et program som du kan bruke for å holde din Total-installasjon oppdatert til enhver tid via internett. Vi vil fortløpende publisere eventuelle rettinger og forbedringer. Total Oppdaterer automatiserer prosessen ved å laste ned nye versjoner og gjør det hele meget enkelt. Vi anbefaler at du kjører Total Oppdaterer jevnlig, slik at du hele tiden benytter siste versjon.

Vi ønsker deg lykke til med årsoppgjøret 2018!