Mine områder
Hjelp

8 grunner til å velge CRM i skyen

av Anonymous
Å velge en skyløsning har mange fordeler. Den mest åpenbare er tilgjengelighet hvor og når som helst.

1. Ukomplisert installasjon

Skybasert CRM er faktisk en IT-løsning som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for selve driften, og kan komme i gang umiddelbart. Alt du trenger er en internettforbindelse. Du logger deg inn online og bruker programmet. Så enkelt er det. Du trenger ikke å betale for maskinvare, server og vedlikehold av programvare. Du behøver heller ikke en fast tilgjengelig IT-person, å bekymre deg for kompleks installasjon, dataoverføring eller oppgraderinger.

2. Sømløs tilgang

Tilgjengelighet hele døgnet er definitivt den viktigste fordelen med skybasert CRM. Tenk deg at du raskt behøver å ta noen avgjørende salgstelefoner sende ut et oppdatert tilbud eller må finne telefonnummer eller e-postadresse til en kunde når du ikke er på kontoret.
Skybasert CRM gir deg tilgang til systemet uansett hvor du befinner deg. På kontoret, på toget, på en kafé eller hjemme, og uavhengig av hva slags plattform du bruker. Stasjonær eller bærbar PC, smarttelefon eller nettbrett. Alt du behøver er internett.

 3. Brukervennlighet

Det kan ikke bli enklere enn skybasert CRM. For det første kjøper du en programvarepakke til fast månedspris. Alt du behøver å gjøre er å logge inn med detaljene du får tilsendt og sørge for at du har rask nok internettforbindelse fra enheten du foretrekker å jobbe på. Når det gjelder vedlikehold av systemet, er dette inkludert sammen med en rekke onlineressurser du selv kan benytte.

4. Rimelig produkt

Den typiske skybaserte CRM-løsningen fungerer som et abonnement som krever minimal investering og dermed innebærer mindre risiko. Det finnes heller ikke skjulte kostnader som krav om å kjøpe ekstra maskinvare eller lisensavgift. Det du betaler er en fast månedlig avgift for en skybasert CRM-pakke.


5. Høyt sikkerhetsnivå

En viktig faktor for alle som benytter skybasert informasjonslagring er selvfølgelig sikkerheten. Selskaper som tilbyr skybaserte CRM-løsninger kjenner godt til dette og tar sikkerheten på stort alvor. Når alt kommer til alt er det disse selskapene som har ansvaret for å beskytte den konfidensielle informasjonen du betror dem med.
Ikke overraskende er informasjonssikkerheten hos selskaper som leverer skybasert lagring mye høyere enn i et vanlig serverrom. Leverandørene av skybasert CRM har også avanserte automatiske backup-rutiner og tydelige planer for rekonstruksjon av data dersom det skulle skje innbrudd. I tillegg kan de individuelle brukerne av skytjenesten øke sikkerheten ytterligere ved hjelp av to-trinns bekreftelse og sterke passord.

 

6. Pålitelig drift

Ingen liker å tenke på muligheten for at et system du stoler på og er avhengig av daglig, skal krasje. Med skybasert CRM oppstår nesten aldri slike situasjoner, siden alle deler av systemet har backup. Dette innebærer at hver komponent, for eksempel en server, har flere kopier i nettskyen. Dersom det oppstår feil, vil denne delen umiddelbart bli erstattet uten at systemet påvirkes. En skybasert CRM-løsning er faktisk i drift 99,99 % av tiden.

7. Fleksibelt potensial

Over tid oppstår det ofte flere behov, for eksempel for mer kapasitet, nye funksjoner eller mer avanserte moduler. I slike tilfeller kan en skybasert CRM-løsning enkelt oppdateres for å tilfredsstille disse behovene. Og du behøver ikke å vente på utviklingen av et nytt program. Den større, bedre og mer innovative CRM-versjonen kan leveres umiddelbart.

8. Mer kompatibel

Frittstående produkter har liten mulighet til å lykkes i dagens IT-landskap der det kreves fleksibilitet i forbindelse med integrering. Informasjonsflyten mellom allerede tilgjengelig teknologi er avgjørende.
Skybasert CRM er enkelt å integrere med andre applikasjoner og programmer, for eksempel e-postklienter og Office-produkter (Word, Excel, PowerPoint, osv.)

1 Kommentar
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"