Mine områder
Hjelp

Bli kjent med våre plattformer for læring og kompetanse 🚀

av Silje Høiseth
Visma Community har vært en suksess for kunnskapsdeling mellom oss og deg som kunde i mange år - men nå ønsker vi å invitere dere inn i et helt nytt kunnskapssenter, som vil erstatte dagens Community.
 
Hva betyr dette for deg? 🧐

Med lanseringen av kunnskapssenteret, vil vi gradvis gå bort fra Visma Community. Dette er en beslutning tatt med mål om å konsentrere all støtte og kunnskap på ett sted, slik at du kan få raskere og mer effektiv hjelp.


Hva finner du i kunnskapssenteret? 🎓

Oppdatert Innhold: Få de nyeste produktnyhetene, oppdater deg på fagartikler, og finn løsninger på utfordringene du måtte ha.

 

Revolusjonerende AI-chat: Vår innovative AI-chat er designet for å gi øyeblikkelige svar på spørsmål, og forbedre din brukeropplevelse basert på dokumentasjon opprettet av oss.

Direkte support: Innenfor åpningstidene kan du bli overført til en kundebehandler, dersom AI-chatten ikke kan svare på spørsmålene dine.

Se film her for hvordan du bruker kunnskapssenteret.
Utforsk kunnskapssenteret her 👈


Vi har også et eget læringsunivers som heter Visma Learning Universe.


Hva finner du i Visma Learning Universe? 🎓

Læringsuniverset er din billett til suksess. Du får tilgang til kortfattede, temabaserte og engasjerende kurs, med temaer som er relevante for deg. Ved å følge en skreddersydd læringsplan vil både du og dine ansatte bli kjent med deres nye system på en enkel, effektiv og motiverende måte.

 

Se film her om hvordan du oppretter en bruker og kommer i gang.

 

Utforsk Visma Learning Universe her 👈

 

Trinn for trinn guider 

Vi minner også om trinn for trinn guider vi tilbyr i sanntid, inne i systemet. Disse guidene vil veilede deg gjennom funksjonene og prosessene, og hjelpe deg med å effektivisere hverdagen din. I tillegg vil du motta varsler om viktige oppdateringer og ny funksjonalitet.

 

God læring 🙌🏼

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"