avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nya kandidathanteringen

av Fredrika Demberg

unnamed.png

Arbetet med att förbättra EasyCruit är ständigt pågående och just nu läggs stort fokus på att förbättra kandidathanteringsprocessen. I nedan film visar vår UX Designer Sandra Skogum en prototyp på hur en första version av den nya kandidathanteringen skulle kunna se ut. Kom ihåg att det är en begränsad version och att mer funktionalitet kommer byggas på steg för steg.

Nya kandidathanteringen

Nya kandidathanteringen mobil

Gör din röst hörd

Har du feedback, tankar eller funderingar på hur kandidathanteringen skulle kunna förbättras för att uppfylla dina behov? Tveka inte att höra av dig till sandra.skogum@visma.com. Feedback från användare är ovärderligt för att kunna skapa ett nytt EasyCruit där användarnas behov stöttas på bästa sätt.

2 Kommentarer
CONTRIBUTOR **
av Peter Brunberg

Hej !

 

Tittat på er film och kunde inte se i nya versionen på översikten kandidaten om kandidaten sökt annat projekt?

Förmodar att jag missat nåt men den funktionen är jätteviktig att den finns med så att man lätt kan se hur många projket

och vilka projekt i företaget kandidaten sökt !

 

Med vänlig hälsning

 

Peter Brunberg

av Sandra Skogum

Hej Peter!

 

Tack för din kommentar. I första releasen av den nya kandidathanteringen kommer du inte kunna se om en kandidat har sökt till annat projekt. För att se detta kommer du behöva 'switcha' tillbaka till standardversionen av kandidatvyn, detta görs med ett enkelt knapptryck.

 

När du är i den nya versionen och vill se vilka andra projekt en kandidat eventuellt har sökt till klickar du på switchen uppe i högra hörnet:

Switch - Nya versionen till standardversionen.Switch - Nya versionen till standardversionen.

Detta tar dig då direkt till samma kandidat men i standardversionen av EasyCruit och där kan du då se alla projekt för kandidaten:

I standardversionen syns alla projekt kandidaten har sökt till.I standardversionen syns alla projekt kandidaten har sökt till.

Att du i nya versionen ska kunna se vilka andra projekt som kandidaten är kopplad till är definitivt något du kommer kunna göra i framtiden men fram tills att den funktionaliteten är utvecklad kommer du behöva titta på detta i standardversionen. 

 

Hälsningar Sandra