Mine områder
Hjelp

Boligkalkulator 2019

av Hermod Gundersen (Oppdatert ‎30-01-2020 10:31 av Hermod Gundersen VISMA )

_MG_0501.jpgBoligkalkulator 2019 vil bli oppdatert den 5. februar. Vi vil foreta en oppgradering av kalkulatoren for å ytterligere forbedre funksjonaliteten.

 

Dersom du har behov for verdi fra boligkalkulatoren allerede nå, så er det en snarvei til kalkulatoren inne i funksjonen for formuesverdi av eiendom. Du finner også kalkulatoren her.

 

Boligkalkulatoren ble gjort tilgjengelig på nett fra 24. januar. Det er i år gjort store endringer i boligkalkulatoren til Skatteetaten, og dette medfører ekstra arbeid for oss for å kunne automatisere kalkulatoren slik vi også har gjort i tidligere år.

 

Skatteetatens kalkulator er forbedret, og vi ser derfor på muligheter til å kunne oppdatere verdier fra kalkulatoren automatisk i de tilfeller der vi har de opplysningene som er nødvendig. Nytt i år er at vi kan klare oss med kommunenummer, gårdsnummer, bruksnummer og eventuelt feste- og seksjonsnummer for å hente ut verdier fra skatteetatens boligkalkulator automatisk. Tidligere måtte vi normalt også ha adresseinformasjon på eiendommer med gateadresse. Vi kommer tilbake til dette når vi aktiviserer kalkulatoren i en automatisk oppdatering om kun kort tid.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"