Mine områder
Hjelp

KS Komplett 2022 er klar til bruk i Visma Finale Avstemming

av Fredrik Harto (Oppdatert ‎19-03-2022 17:43 av Fredrik Harto VISMA )

KS Komplett 2022 er klargjort for bruk i oppdatering 17. De nye malene kan lastes ned fra våre nedlastingssider.

Vi beklager at det i år har tatt lang tid før den kunne tas i bruk. Regnskap Norge har i år brukt litt mer tid på å få malsamlingen klar.

Nytt i denne versjonen er et helt nytt skjema for avstemming av MVA. Skjemaet som benyttes er spesielt laget for Visma Finale Avstemming.

Denne avstemmingen følger MVA-kodene som er laget i det nye SAF-t-formatet. 

Utfylling av arket 2740 MVA baserer seg i utgangspunktet på utfylling fra Altinn. Vi har tatt bort avstemmingen av de inng. MVA. Inng. MVA avstemmes best gjennom de rapporter som ligger i økonomisystemene, og må derfor utføres der. Visma Finale Avstemming har heller ingen mulighet til å gjennomføre denne avstemmingen automatisk slik vi kan med utg. mva. Vi vil fremdeles legge ut bevegelsen på de forskjellige MVA-kontoene på arket 2740 MVA.

å få lastet ned den innrapporterte MVA-oppgaven, kreves det en ny og annen pålogging til Altinn enn den som fremdeles gjelder for AGA. Denne påloggingen vil være klar senest månedsskiftet mars/april.
Den nye påloggingen vil ikke lenger basere seg kun på egen Altinn-bruker, men ha helt ordinær pålogging. Den vil heller ikke være avhengig av fagsystem-ID, men på tilganger og fullmakter som den som logger seg på har.

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"