avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Finale Avstemming

Finn informasjonen du trenger om Visma Finale Avstemming - innenfor alt fra periodevis avstemming, til maler, til bankavstemming. Snakk med andre brukere, og finn nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Her er en oversikt over nyheter og endringer i oppdatering 9 til programversjon 30.0.0.30: Rettelse av et problem med filvedlegg i avstemmingsfunksjonene, der det kunne komme feilmelding ved å holde muspekeren over en lenke til en fil. Innsendelse til Altinn fra Visma Finale Årsoppgjør av skatteskjemaene RF-1028 Skattemelding for AS mv. og RF-1215 Selskapsmelding for selskaper med deltakerfastsetting.
0 0
Postet av
Her er en oversikt over nyheter og endringer i Visma Finale versjon 30.0.0.30 Oppdatering 6 som kommer torsdag 01.02.2018. Dette er en automatisk oppdatering av programvaren.    Rettet et sjeldent forekommende teknisk problem med filvedlegg som kunne gi feilmelding i avstemming.
0 0
Postet av
Her er en oversikt over nyheter og endringer i Visma Finale versjon 30.0.0.30 Oppdatering 6 som kommer torsdag 01.02.2018. Dette er en automatisk oppdatering av programvaren.  Ingen endringer spesifikt for avstemmingsfunksjoner. Klikk her for å se andre endringer i denne oppdateringen.  
0 0
Postet av
Her er en oversikt over nyheter og endringer i Visma Finale versjon 30.0.0.30 Oppdatering 6. Dette er en automatisk oppdatering av programvaren. Rettelse Visma Finale Årsoppgjør innsendelse til Altinn av aksjonærregisteroppgave, problemer med innsendelse av gründerfradrag fra mellomliggende holdingselskap rettet. Rettelse Visma Finale Årsoppgjør innsendelse til Altinn av aksjonærregisteroppgave, problemer med innsendelse av overgang fra VPS til aksjeklasse.
0 0
Postet av
Det er ingen endringer som gjelder avstemmingsfunksjoner. Her er oversikt over øvrige endringer som gjelder denne oppdateringen.
0 0
Postet av
Hva med å importere SAF-T-filer til bruk i Visma Finale Avstemming? Det gjør det mulig å bruke Visma Finale Avstemming mot flere økonomisystemer som per i dag ikke støttes.
3 0
Postet av
Her er en oversikt over nyheter og endringer i Visma Finale versjon 30.0.0.30 Oppdatering 4. Dette er en automatisk oppdatering av programvaren.   Det er i denne oppdatering som kun inneholder en feilretting til konvertering av og oppslag i de nye kommunenumrene fra 2018.   Se også: Nyheter i oppdatering 3
0 0
Postet av
Er det noe du er usikker på i forhold til en faktura du har mottatt?   Ofte stilte spørsmål Fakturakopi Prisøkning Klage Oppsigelsesfrist Beskrivelse av faktura   Her finner du ofte stilte spørsmål om faktura   Når det gjelder den årlige vedlikeholdsfakturaen, er betaling av denne en forutsetning for gyldig bruksrett til deres programvare.
0 0
Postet av
Informasjon om innhold i oppdateirngen finner du her.
0 0
Postet av
Det hadde vært smart med en markering som viste at det var gjort endringer på kontoen etter at den var avstemt. Enten at endring fra OK til Endret, eller en farge bak OK.
1 2
Postet av
Medlemmer med flest likes
Relevante linker
Påloggede brukere (444)