avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Finale Avstemming

Finn informasjonen du trenger om Visma Finale Avstemming - innenfor alt fra periodevis avstemming, til maler, til bankavstemming. Snakk med andre brukere, og finn nyheter som er relevante for deg.
Recent topics

Hva med å importere SAF-T-filer til bruk i Visma Finale Avstemming? Det gjør det mulig å bruke Visma Finale Avstemming mot flere økonomisystemer som per i dag ikke støttes.
3 0
Postet av
Her er en oversikt over nyheter og endringer i Visma Finale versjon 30.0.0.30 Oppdatering 4. Dette er en automatisk oppdatering av programvaren. Det er i denne oppdatering som kun inneholder en feilretting til konvertering av og oppslag i de nye kommunenumrene fra 2018. Se også: Nyheter i oppdatering 3
0 0
Postet av
Er det noe du er usikker på i forhold til en faktura du har mottatt? Ofte stilte spørsmål Fakturakopi Prisøkning Klage Oppsigelsesfrist Beskrivelse av faktura Her finner du ofte stilte spørsmål om faktura Når det gjelder den årlige vedlikeholdsfakturaen, er betaling av denne en forutsetning for gyldig bruksrett til deres programvare.
0 0
Postet av
Informasjon om innhold i oppdateirngen finner du her.
0 0
Postet av
Det hadde vært smart med en markering som viste at det var gjort endringer på kontoen etter at den var avstemt. Enten at endring fra OK til Endret, eller en farge bak OK.
1 2
Postet av
Ønsker et mulighet til å sette ulike regler på samme konto, dvs at man i løpet av året skal kun ha kontoen med om det er bevegelse på den, men at man f.eks i periode 12 kan sette at den alltid skal komme om det er saldo ulik 0 Dette er et stort savn.
3 2
Postet av
Denne oppdateringen inneholder ingen nyheer spesifikt for avstemming. Les om nyheter for øvrige Finale-produkter her.
0 0
Postet av
Visma Finale versjon 30.0.0.30 oppdatering 1 inneholder følgende endringer: Det er gjort en endring i regnskapsintegrasjon mot Visma eAccounting, der innlesing av Sie4-fil ikke var mulig.
0 0
Postet av
Aktiveringskodene for Visma Finale-produktene fra programversjon 29 anvendes også i versjon 30. Dersom du ikke finner e-posten med aktiveringskoder fra versjon 29, kan du finne aktiveringskoden for versjon 29 ved å gå inn i menypunktet Hjelp . Registrere lisens og velge å ta frem lisensbrev til PDF. Her finner du aktiveringskoden, som også kan klippes ut og limes inn i aktiveringsvinduet i Visma Finale-produktet.
0 0
Postet av
Visma Finale Avstemming versjon 30.0.0.30 er nå tilgjengelig for nedlasting. Nedlastinger (Du må logge på oppe i høyre hjørne for å kunne laste ned) Release notes Versjonsnytt
0 0
Postet av
Medlemmer med flest likes
Relevante linker