Visma Finale Avstemming
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Finale Avstemming

Finn informasjonen du trenger om Visma Finale Avstemming - innenfor alt fra periodevis avstemming, til maler, til bankavstemming. Snakk med andre brukere, og finn nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Her er en oversikt over endringer i denne automatiske programoppdateringen.
Her er en oversikt over nyheter i denne automatiske programoppdateringen.
Tripletex endrer sitt api for alle brukere med virkning fra 01.07.2018. For deg som bruker integrasjon mot Tripletex i Visma Finale produktene medfører dette at du må sette opp inegrasjonen mot Tripletex på nytt.Du kan gjøre dette allerede i dag. I det gamle oppsette var det tilstrekkelig å sette opp kundens org. Nr. I detnye oppsettet må det i tillegg settes inn en Brukernøkkel-ID. Brukernøkkel-IDsettes til koden Brukernøkkel-ID du opprettet i Tripletex. Merk: Det er forskjellig oppsett for enkeltstående selskap og for regnskapsbyrå. For utfyllende informasjon og oppsett se denne linken
Det attallene bommer på skjemaet skyldes at man har begynt å avstemme med KS.komplett 2017, for senere å bytte til KS-komplett 2018 etter at vi har gjort tilpasninger i programmet til de nye avstemmingsarkene. Løsningen er å slett avstemmingsarkene for bank og skattetrekk, og andre skjemaer hvor utfyllingen bommer på skjemaene, for januar (februar), eventuelt kan man også endre navn på de utførte avstemmingsarkene. Husk at Visma Finale Avstemming MÅ startes på nytt etter at du har slettet/endret navn på avstemmingsarkene som beskrevet. Deretter kan man avstemme på nytt med de rette skjemaene.
Her er en oversikt over endringer i denne automatiske oppdateringen.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet