Visma Finale Avstemming
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Finale Avstemming

Finn informasjonen du trenger om Visma Finale Avstemming - innenfor alt fra periodevis avstemming, til maler, til bankavstemming. Snakk med andre brukere, og finn nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Håper noen kan hjelpe meg med dette:-)Når jeg går inn på klient rapporter og velger statistikk og utilsiktede flyttinger (velger år 2018) så får jeg opp en rapport som sier at noen klienter har dette.Kan ikke skjønne hva som kan være registrert feil da disse personene ikke har flyttet i løpet av 2018.Noen forslag?
Brukt litt Finale avstemming nå og lurer på om det er mulig å redigere "malen" til excel arkene?For når jeg kjører en automatisk avstemming på f.eks bank 1920, så genererer Finale avstemming en excelbok med tomme ark av de typiske kontoene, 1920, 1921 osv.Men den kontoen som jeg avstemmer blir alltid lagt bakerst av alle arkene, selv om jeg avstemmer en konto med identisk nr som i "malen". Det gjør at jeg alltid må lete i enden av listen over arkene. Mistenker dette kan være et tilfelle av brukerfeil...?
Kurset er satt opp i Oslo 19.11.2018 fra kl 9.00-14.00. Se her for mer informasjon og påmelding
Noen som vet om det er mulig å masseopprette en hel del kunder ? Import fra excel ?Tenker da på deler av opprettelsen som er standard info.
Heivi har opprettet en ny kunde i Finale Avstemming. Integrasjon til system fungerer og vi får hentet inn saldoer i rediger kontoplan, men når vi kommer til avstemming viser alle saldoer 0,-?
Medlemmer med flest likes
Mest likte innlegg
Medlemmer med flest løsninger
Relevante linker
Les Visma Digital Index