avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Neste årsoppgjør kan du flytte opp i skyen!

av Knut Lofsberg

Vi lanserer Visma Periode & År - et helt nytt system der vi tar med oss de beste funksjonene fra årsoppgjørssystemene, Finale og Total, og samtidig krydrer med nye, spennende og innovative funksjoner. Teamet bak systemet har flere titalls års erfaring med utvikling av årsoppgjørssystemer, så grunnlaget for et revolusjonerende årsoppgjørssystem er absolutt til stede. - med funksjoner som blant annet lar deg: 


  • Spre arbeidsmengden utover året

  • La automatikken hjelpe deg med avstemming og kontroller

  • Heve kvaliteten med innebygde GRFS sjekklister

 

..og mye mer.


Et gjennomarbeidet årsoppgjørssystem

Vi er godt i gang med soft launch/pilot der utvalgte eksisterende Finale-kunder får teste årsoppgjørssystemet. Deres tilbakemeldinger sørger for at produktet du snart kan få tilgang til vil møte dine behov på best mulig måte. For eksempel jobber vi nå med å lage tekniske løsninger slik at du som Finale-kunde enkelt og knirkefritt kan flytte med deg dine data opp i skyen og fortsette arbeidet der. 


Vil du vite mer?


Dersom du synes dette høres interessant ut, har vi følgende anbefalinger til deg:  

  • Les mer om Visma Periode & År på vår hjemmeside der du også kan få en rask innføring i systemet.

  • Se vårt “Sneak Peak” webinar og få en introduksjon Visma Periode & År, og de endringene som skjer mht. ny skattemelding for næringsdrivende (Skatteetatens prosjekt SIRIUS). 

Eller meld din interesse om du ønsker å følge med på det som skjer mot lansering av Visma Periode & År, så oppdaterer vi deg på nyheter her.